Elon Musk, paylaşımlarınız nedeniyle kovulursanız, şirkete dava açmanızı finanse edecek!

Elon Musk, ‘bu platformda bir şey paylaştığı veya beğendiği’ için işveren ayrımcılığına maruz kalan X kullanıcılarının yasal faturasını finanse etme sözü verdi.

Elon Musk, paylaşımlarınız nedeniyle kovulursanız, şirkete dava açmanızı finanse edecek!
Yayınlama: 08.08.2023 21:10:05
A+
A-

ABD’li milyarder girişimci Elon Musk, adını X olarak değiştiren sosyal medya platformu Twitter’daki paylaşımları ve beğenileri nedeniyle işverenleri tarafından işyerlerinde “haksız muameleye” maruz kalanların mahkeme masraflarını karşılayacağını taahhüt etti.

HAKSIZ YERE KOVAN ŞİRKETE DAVA AÇANLARA SINIRSIZ FİNANSMAN SAĞLAYACAK

Ekim ayında Twitter’ı satın alan ve geçtiğimiz ay adını X olarak değiştiren ABD’li yüksek teknoloji devi Elon Musk, “Eğer bu platformda bir şey paylaştığınız ya da beğendiğiniz için işvereniniz tarafından haksızlığa uğradıysanız, yasal faturanızı biz finanse edeceğiz” dedi.

If you were unfairly treated by your employer due to posting or liking something on this platform, we will fund your legal bill.

No limit.

Please let us know.

— Elon Musk (@elonmusk) August 6, 2023

Faturaların finansmanının “sınırsız” olacağını belirten Musk, insanları bu gibi durumlarda platformu bilgilendirmeye çağırdı.

Musk, 2006 yılında kurulan ve merkezi San Francisco/Kaliforniya’da bulunan ABD’li sosyal medya şirketi Twitter’ın 44 milyar dolarlık satın alma işlemini Ekim 2022’de tamamladı. Twitter Corporation’ın 2006 yılında Musk tarafından kurulan X Corp. ayrı bir şirket olarak varlığını sona erdirdi.

Temmuz ayı sonlarında Twitter’ın logosu mavi bir kuştan siyah beyaz bir X logosuna dönüştürüldü. Musk yeni logonun “bizi eşsiz kılan hepimizin içindeki kusurları” sembolize ettiğini belirtti.

 

MARK ZUCKERBERG İLE YAPACAĞI KAFES DÖVÜŞÜ TWİTTER’DAN CANLI YAYINLANACAK

X,Tesla ve SpaceX’in Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, X platformundan yaptığı açıklamada, “Zuck ve Musk’ın dövüşü, X üzerinden canlı yayımlanacak. Elde edilen tüm gelir, gaziler derneğine bağışlanacak.” bilgisini paylaştı.

Başka bir paylaşımında da tüm gün ağırlık kaldırarak dövüşe hazırlandığını belirten Musk, “İdman yapmak için vaktim yok, o yüzden ağırlıkları iş yerime getirdim.” ifadesini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.