Emre Fel Bursa’da gençleri coşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği ‘Gençlik Şenliği’ Hüdavendigar Kent Parkı’nda coşkulu bir konserle sona erdi. Yeni Anadolu müziğinin sevilen ismi Emre Fel, Bursalı gençlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Emre Fel Bursa’da gençleri coşturdu
Yayınlama: 19.05.2024 21:00:52
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutladı. Hüdavendigar Kent Parkı’nda gerçekleştirilen ‘Gençlik Şenliği’nde 7’den 70’e her yaştan Bursalı eğlencenin tadını çıkardı.

Gün boyu süren şenliğin finalinde ise sahneye Yeni Anadolu müziğinin sevilen ismi Emre Fel çıktı. Sevilen şarkılarını Bursalı gençler için seslendiren Emre Fel, izleyenleri enerjisiyle coşturdu. ‘Veda Türküsü’, ‘Senden Güzeli Mi Var’ ve ‘Bilmem Bu Yol Nereye Çıkar’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını Bursalılarla yeniden buluşturan Emre Fel, unutulmaz bir konser verdi.

Başkan Bozbey’den teşekkür

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de konsere katılarak Emre Fel’e çiçek takdim etti. Başkan Bozbey, tüm Bursalıları 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı ve şenliğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.