Emre Sinan Milyoner’de fırtına estirdi!

Emre Sinan Milyoner’de fırtına estirdi!
Yayınlama: 01.05.2023 13:49:32
A+
A-

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumunu üstlendiği fenomen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak İster”, son bölümüyle heyecan dolu dakikalara ev sahipliği yaptı. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi olan 20 yaşındaki Emre Sinan, 1 milyonluk büyük ödüle 1 soru kala büyük bir şok yaşadı.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programlarından biri olarak hafızalarda yer edinen “Kim Milyoner Olmak İster”, her hafta birbirinden ilginç soru ve yarışmacılarıyla izleyenleri ekran başına kilitliyor.

Hem kazandıran hem de bilgilendiren yarışmanın son bölümünde yaşananlar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spordan sanata, matematikten tarihe kadar pek çok farklı kategorideki soruların yer aldığı yarışmanın bu hafta dikkat çeken ismi 20 yaşında Emre Sinan oldu.

Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nde tam burslu öğrenci olduğunu söyleyen genç yarışmacı, Milyoner’e heyecanlı bir başlangıç yaptı.

Lisedeyken teknoloji yarışmalarına ilgi duyduğunu söyleyen Sinan, TEKNOFEST’e de katıldığını ve Gaziantep’e gittiğini ifade etti.

Geçen yıl bir lise arkadaşıyla farklı bir projeye imza attığını söyleyen Sinan, tuvaletlerde su tasarrufu yapan bir sistemin patentini aldığını anlattı.

Aynı zamanda müzikle de ilgilendiğini ve trompet çaldığını söyleyen Sinan, kültürel birikimiyle Kenan İmirzalıoğlu’ndan takdir topladı.

İlk soruları kolaylıkla yanıtlamayı başaran genç yarışmacı hızlı yanıtlarıyla alkış topladı.

Ardından seyirci joker hakkını ve yüzde elli joker hakkını kullanarak 30 Bin TL değerindeki soruya ulaşmayı başardı.

400 bin TL değerindeki soruya ulaşmayı başaran Sinan, “Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni” filminin afişinde, filmin başrol oyuncusu Şener Şen hangisinin üzerine binmiş şekilde tasvir edilir?” sorusunu görmeye hak kazandı.

Genç yarışmacı, “A- Eşek”, “B- Bisiklet”, “C-Deve” ve “D- Kaplumbağa” seçenekleri karşısında büyük bir kararsızlık yaşadı.

Uzun bir süre düşündükten sonra soruya yanıt vermek isteyen Sinan, B Şıkkını son kararı olarak işaretlettirdi.

Ancak doğru yanıt D Şıkkı Kaplumbağa olacaktı.

Yarışmacı doğru cevabı verseydi 1 milyon TL’lik soruyu görmeye hak kazanacaktı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.