Erdoğan: Size mahcup olacak adım atmadık!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşmasında, ‘Bir devlet adamı için milletinin teveccühünden daha büyük şeref payesi olur mu? Size mahcup olacak bir adım atmadık’ dedi.

Erdoğan: Size mahcup olacak adım atmadık!
Yayınlama: 08.02.2024 17:31:16
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan konuşmasında, ‘Bir devlet adamı için milletinin teveccühünden daha büyük şeref payesi olur mu? Size mahcup olacak bir adım atmadık’ dedi.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde;

Geçen sene Kahtalı kardeşlerime söz vermiştim bu nedenle ilk fırsatta Kahta’nın misafiri olacağız demiştim. Ama nasip bugüneymiş. Gönüllerimizi buluşturan Rabbime hamdolsun. Kahta’da bulunmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum.

Yüzde 79 ile bu kardeşine sahip çıkan Kahta ikinci seçimde yüzde 81 ile bizleri bağrına bastı ama 31 Mart’ta Kahta bu defa sandıkları patlatacak.

Bir devlet adamı için milletinin teveccühünden daha büyük şeref payesi olur mu?

Allah’ın yardımıyla bugüne kadar emanetinize halel getirmedik.

SON DAKİKA: Yerel seçime 53 gün kaldı... Erdoğan: Size mahcup olacak adım atmadık

Bir pankart dikkatimi çekti, o da istasyon talebiniz var. İçişleri Bakanıma da söyledim, Ulaştırma Bakanıma da talimat vereceğim ve inşallah bu sorunu halledeceğiz.

Rahmetli anacığımın da şu apartmana pankartını asmışsınız. Annemin emaneti sizlere efendi değil hizmetkardır. Adıyaman, depremden en fazla zarar gören illerimizin başında geliyordu ama Kahta da yıkıcı etkiye maruz kaldı. Rabbim deprem şehitlerinin tamamının ruhunu şad mekanlarını cennet eylesin.

Depremlerde 613 bina yıkıldı Kahta’da. 197 acil yıkılacak bina vardı. İlk günden itibaren depremzedelere ulaşmak için seferber olduk. Belediyelerimizle, resmi kurum ve gönüllülerle el ele vererek sorunları çözmeye gayret ettik.  14 milyonu etkileyen böylesi afetin altından kalkmanın kolay olmadığını biliyorsunuz. Afet konutlarının teslimini yapmaya başladık. Bugün de Adıyaman’da kura ve anahtar teslim törenlerini gerçekleştiriyoruz. Kahta’da toplam 700 deprem konutunu hak sahiplerine teslim ettik. Deprem konutlarının teslimine hız kesmeden devam edeceğiz. Bizim derdimiz millet, gayemiz hizmettir. Başkaları hangi gündemlerin kuyruğuna takılırsa takılsın, bizim en öncelikli konumuz deprem bölgesidir.

Ülkemizi hedeflerine ulaştırmak için gece gündüz demeden koşturuyoruz çok yorulsak da 14-28 Mayıs imtihanını alnımızın akı ile verdik. Bunu da başarı ile verip icraata yoğunlaşacağımız 4 seneden fazla süremiz olacak. Rabbim yolumuzu açık etsin. Ama Kahtalı kardeşlerimden 31 Mart seçimlerinde belediye başkan adaylarımıza güçlü bir destek bekliyorum.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.