Evlilik kredisi başvuru şartları nelerdir?

Evlilik kredisi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, evlenecek çiftlere evlilik kredisi verileceği bilgisini verdi. Evlilik kredisi faizsiz olacağı ve 72 ay geri ödemesiz olmasıyla öne çıkıyor. Peki evlilik kredisi başvuru şartları nelerdir? Evlilik kredisi ne kadar, başvurular başladı mı?

Evlilik kredisi başvuru şartları nelerdir?
Yayınlama: 05.05.2023 21:53:49
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni evlenecek çiftlere 150 bin TL’ye kadar evlilik kredisi verileceğini söyledi. Gelir kaynağı Aile ve Gençlik Bankası olacak evlilik kredisi, devlet destekli olması sebebiyle avantajlı olacak. Peki evlilik kredisi başvuru şartları nelerdir? Evlilik kredisi ne kadar, başvurular başladı mı?

 

Evlilik kredisi başvuru şartları nelerdir? Evlilik kredisi ne kadar, başvurular başladı mı?

 

EVLİLİK KREDİSİ NE KADAR?

Evlilikleri kolaylaştırmak için , Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi verilecek. Yeni evlenecek çiftlere faizsiz, 24 ay geri ödemesiz ve 48 ay (4 yıl) vadeli 150 bin TL devlet destekli evlilik kredisi sağlanacak.

 

Evlilik kredisi başvuru şartları nelerdir? Evlilik kredisi ne kadar, başvurular başladı mı?

 

EVLİLİK KREDİSİ KİMLERE VERİLECEK?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan evlilik kredisini yeni evlenecek çiftleri teşvik etmek için verileceğini söyledi. Gelir kaynağının Aile ve Gençlik Bankası tarafından sağlanacağı bilgisi verildi.

 

 

EVLİLİK KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Evlilik kredisi başvuru şartları henüz netlik kazanmadı. Konu hakkında detaylar paylaşıldığında sizlere ileteceğiz.

 

EVLİLİK KREDİSİ NEREDEN ALINIR?

Evlilik kredisi AK Parti seçim beyannamesinde anlatıldı. Devlet destekli, yeni evlenecek çiftlere verilecek evlilik kredisi seçim vaatleri arasında en çok dikkat çeken konulardan birisi oldu.

Recep Tayyip Erdoğan, “Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz. Ayrıca, Aile ve Gençlik Bankasının faaliyetleri arasında, çocukların eğitimi başta olmak üzere aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetler de desteklenebilecektir.” sözlerini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.