Hatay Valiliği: Yeterli su stoku var

Hatay Valiliği: Yeterli su stoku var
Yayınlama: 04.03.2023 14:27:46
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Hatay’a AFAD tarafından içme suyu sevkiyatının sürekli yapıldığı, yeterli su stokunun bulunduğu bildirildi.

Hatay Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde depremler nedeniyle su şebekesinde meydana gelen arızaların ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu giderildiği duyuruldu.

SOSYAL MEDYADA KARA PROPAGANDA YÜRÜTÜLÜYOR

Açıklamada, “Hijyen amacıyla şebeke suyunun kullanılmasında herhangi bir sorun bulunmamaktadır. İçme suyu olarak damacana ve şişe su kullanılması gerekmektedir. AFAD tarafından bölgeye içme suyu sevkiyatı sürekli olarak yapılmakta olup, yeterli su stokumuz mevcuttur. Sosyal medyada bu konuda kara propaganda yapanlar hakkında gerekli cezai işlemler yapılmaktadır.” ifadesine yer verildi.

HATAY’IN İÇME SUYU PROBLEMİNİ KOSKİ ÇÖZDÜ

Depremin yaralarını sarmak için Hatay’daki altyapı çalışmalarına yoğunlaşan Konya Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da ana taşıyıcı şebeke onarımları tamamladı. Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Uğur İbrahim Altay konuyla ilgili daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Hatay’ın su sorununu çözmek için de KOSKİ ekiplerimiz çalışmalar yapıyor. Yer altı sisteminde patlakları tek tek belirleyip onarıyoruz. Depremden zarar gören vatandaşlarımıza su vermek için aralıksız çalışıyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş