Hindistan’da vahşet

Hindistan’ın Pencap eyaletinde kan donduran bir olay yaşandı. Ebeveynleri tarafından öldürülen 3 kız çocuğu demir bir sandıkta bulundu. İddiaya göre maddi zorluklar nedeniyle çocuklarına bakamayan ailenin, kızlarına böcek ilacı ekledikleri süt vererek öldürdüğü ortaya çıktı.

Hindistan’da vahşet
Yayınlama: 03.10.2023 11:31:15
A+
A-

Artan suç oranlarıyla son günlerde trajik olayların yaşandığı Hindistan’dan bu kez yürekleri dağlayan bir haber geldi. Yaşları 9, 7 ve 4 olarak üç kız çocuğu, ebeveynleri tarafından öldürülüp demir bir sandığa kilitlendi. Ailenin, maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını öldürdükleri öne sürüldü.

CESETLERİ DEMİR SANDIKTA BULUNDU

Pencap eyaletinin Jalandhar bölgesindeki olayda, kızlarının ortadan kaybolduğunu iddia ederek polise başvuran ailenin evinde bulunan demir sandıktan çıkanlar acı gerçeği deşifre etti.

Hindistan'da bir aile, yaşları 4 ile 9 arasında değişen 3 kız çocuğunu öldürüp demir sandığa kilitledi

EBEVEYNLERİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜLER

Polisin yaptığı araştırmada 9 yaşındaki Amrita, 7 yaşındaki Shakti ve 4 yaşındaki Kanchan’ın ebeveynleri tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Ebeveynlerin, kendi çocuklarını sütün içine böcek ilacı ekleyerek korkunç bir şekilde öldürdüğü öğrenildi.

Ailenin, iddiaya göre çocuklarını maddi zorluklar nedeniyle öldürdüğü öne sürülürken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.