iPhone kullanıcılarını sevindiren haber: iMessage uygulaması Windows 11’e geliyor.

Microsoft, iPhone kullanıcılarının uzun zamandır beklediği iMessage uygulamasını Windows 11 için duyurdu.

iPhone kullanıcılarını sevindiren haber: iMessage uygulaması Windows 11’e geliyor.
Yayınlama: 03.03.2023 17:50:48
A+
A-

Microsoft tarafından iPhone kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi. Windows 11’de bulunan iPhone link uygulaması güncellenerek yeni özelliğine kavuştu. Yeni gelen özellikle birlikte iPhone kullanıcılarının Windows 11 üzerinden iMessage uygulamasını kullanması mümkün hale geldi.

iPhone kullanıcıları telefonlarına ihtiyaç duymadan iPhone link üzerinden bildirimleri görebilecek, arama yapıp aramaları yanıtlayabilecek ve mesaj gönderip alabilecek.

 

iPhone kullanıcılarını sevindiren haber: iMessage uygulaması Windows 11'e geliyor.

 

KISITLI ÖZELLİKLERLE KULLANILACAK

İPhone kullanıcıları telefonlarını Bluetooth bağlantısını kullanarak iPhone Link üzerinden Windows 11’e kolaylıkla bağlayabilecekler. Bunun ardından diledikleri zaman sevdikleri kişilere mesaj gönderebilecekler. Uygulamada şu an için fotoğraf ve video gönderme özelliği bulunmuyor. Ayrıca uygulama üzerinden grup sohbetleri de şu an için yapılamıyor. İlerleyen günlerde Windows 11 destekli iPhone link uygulamasına hangi özelliklerin gelip gelmeyeceği bilinmiyor.

 

iPhone kullanıcılarını sevindiren haber: iMessage uygulaması Windows 11'e geliyor.

 

Şu an için sadece Windows Insider üyelerine sunulan iMessage özelliğinin yakın zamanda kararlı sürüm ile birlikte bütün Windows 11 kullanıcılarına ulaştırılacağı belirtildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş