İtalyanlar, Fenerbahçe’nin teklifini reddetti!

İtalyanlar, Fenerbahçe’nin teklifini reddetti!
Yayınlama: 08.01.2023 10:22:08
A+
A-

Fenerbahçe’nin Parma’dan kadrosuna katmak istediği Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde için İtalyan ekibinden beklenmedik bir cevap geldi.

Fenerbahçe’de 12 Ocak’ta başlayacak 2. Transfer ve Tescil Dönemi için çalışmalar hızlandı.

Teknik direktör Jorge Jesus’un isteği doğrultusunda birkaç bölgeye takviye yapması beklenen sarı-lacivertlilerde sürpriz bir gelişme yaşandı.

Fenerbahçe, sezon başında Al-Ahli’den kiraladığı Ezgjan Alioski’den beklenen performansı alamadı. Sarı-lacivertlilerin Makedon futbolcuyla yollarını ayırabileceği öğrenildi.

Fenerbahçe’nin teklifi reddedildi

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, sarı-lacivertlilerin Parma forması giyen sol bek Jayden Oosterwolde için teklif yaptığını duyurmuştu. Ancak son gelen bilgilere göre; Parma, Fenerbahçe’nin Jayden Oosterwolde için yaptığı teklifi reddetti. Serie B ekibi, Oosterwolde için 10 milyon Euro istediği öğrenildi. 

 

JAYDEN OOSTERWOLDE KİMDİR?

Jayden Oosterwolde, 26 Nisan 2001 tarihinde Hollanda’da dünyaya geldi. Surinam asıllı oyuncu, futbola Z.A.C. Zwolle altyapısında başladı. Genç sol bek, 2012 yılında Twente altyapısına transfer oldu. Oosterwolde, 2020 yılında Twente ile profesyonel sözleşme imzaladı. 21 yaşındaki futbolcu, Twente’de geçitdiği 1.5 sezonun ardından Parma’ya kiralandı. Hollandalı oyuncu, sezon başında İtalyan ekibiyle 3 milyon Euro karşılığında 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bu sezon Serie B’de 17 maça çıkan Jayden Oosterwolde, 1 gol attı. 1.89 boyundaki sol bekin güncel piyasa değeri ise 2 milyon Euro.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.