İznik Gölü’nde boğulan çocuk, son yolculuğuna uğurlandı

İznik Gölü’nde boğulan çocuk, son yolculuğuna uğurlandı
Yayınlama: 21.07.2023 15:36:26
A+
A-

Bursa’da, piknik yapmak için gittiği İznik Gölü kıyısında sıcak havadan bunalıp, girdiği suda boğulan Muhammed Nurullah Adak (19), İnegöl ilçesinde toprağa verildi.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında İznik ilçesiGöllüce Mahallesi’nde meydana geldi. İnegöl ilçesinde bulunan bir Kuran kursunda öğrenim gören Muhammed Nurullah Adak, düzenlenen piknik etkinliği için İznik Gölü kıyısına gitti.

Bir süre sonra sıcak havadan bunalarak göle giren Adak’ın çırpındığını gören arkadaşları suya atlarken, çevredekiler de durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Adak, arkadaşları tarafından bilinci kapalı olarak bulunup sudan çıkartıldı. Bölgeye jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Adak, tedaviye alındığı İznik Devlet Hastanesi‘nde yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Muhammed Nurullah Adak‘ın cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu‘ndaki otopsisinin ardından yakınlarına teslim edildi. Adak’ın cenazesi, İnegöl ilçesi Yeni Mahalle Camisi‘nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.