KAAN’a Tebrik Mesajları Yağdı!

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından üretilen Milli Muharip Uçağı KAAN, ilk uçuşunu Ankara’da yaptı.

KAAN’a Tebrik Mesajları Yağdı!
Yayınlama: 21.02.2024 13:48:25
A+
A-

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından üretilen Milli Muharip Uçağı KAAN, ilk uçuşunu Ankara’da yaptı. Gerçekleştirilen testlerin ardından ilk kez havalanan Milli Muharip Uçağı KAAN, uçuş sonrası başarıyla tekrar üssüne döndü. Başarıyla tamamlanan ilk uçuşun ardından KAAN için tebrik mesajları da peş peşe geldi.

KAAN’ın ilk testini başarı ile tamamlamasının ardından birçok isimden peş peşe tebrik mesajları geldi. O isimler ve mesajları şu şekilde;

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: 1973’ten bu yana havacılık sektörümüze önemli katkılar sağlayan Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından üretilen milli muharip uçağımız #KAAN’ın ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmesini tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ülkemize hayırlı olsun.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Türk’ün çelik kanatları gökyüzünde! Boyumuz boylansın, soyumuz soylansın. Hak ile, adaletle yeryüzü aydınlansın… Milli muharip uçağımız #KAAN’ı geliştiren ve üreten TUSAŞ ekibini ve projenin tüm paydaşlarını yürekten kutluyorum.

Bayraktar CEO’su Haluk Bayraktar: Gökyüzüne kanat açan Milli Muharip Uçağımız #KAAN’ın başarıyla tamamladığı ilk uçuşunu tebrik ederim. Bu tarihi başarıda emeği bulunan tüm TUSAŞ ekibini kutlarım hayırlı ve uğurlu olsun.

Bayraktar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: Köklerden Göklere… Milli Muharip Uçağımız #KAAN, ilk uçuşunu başarıyla tamamladı. Bu tarihi uçuşta emeği geçen tüm TUSAŞ ekibini gönülden tebrik ediyorum. Vatanımıza, Milletimize hayırlı uğurlu olsun.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlılığı ile Gök Vatan’a kavuşan “KAAN” Türkiye Yüzyılı’nın büyük gururlarından biridir. Bu tarihi uçuşta emeği geçen herkesi ve tüm TUSAŞ ekibini gönülden tebrik ediyoruz.

ASELSAN CEO’su Ahmet Akyol: Ülkemiz havacılıkta artık yeni bir ligde🇹🇷 Gök Vatan ile buluşan Milli Muharip Uçağımız #KAAN’ın ilk uçuşu milletimize hayırlı olsun. Projede 5. nesil bir savaş uçağında olması gereken çok düşük görünürlük, yüksek radar kabiliyetleri, artırılmış durumsal farkındalık gibi…

KAAN’IN HAYATA GEÇİRİLMESİNDE ÖNEMLİ PAY SAHİBİ OLAN İSİM

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı / 2014-2023 Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: Bismillah her hayrın başı. Bismillah deyip çıkılan yolda bu milletin evlatları neler yapılabileceğini göstermeye devam ediyor. #KAAN’ımızın gökyüzü ile ilk buluşması hayırlı olsun. Milli ruh ve heyecan ile bu yollarda yürüyen evlatlarımıza daha nice başarılar bahşetmesini…

TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil: Bugün gurur günümüz! KAAN’ımız 13 dakika havada kalarak 8000 feet irtifada 230 knot hıza ulaştı. Bu yolda bizlerin yolunu açan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve #KAAN’ımız için başından beri büyük özveriyle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma ve ailelerine teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş