Kazancı: Ana muhalefet tarihe karıştı, ‘Baba muhalefet’ biziz

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Bayram Kazancı, öğrencilerle bir araya geldi. Oy desteği istedi.

Kazancı: Ana muhalefet tarihe karıştı, ‘Baba muhalefet’ biziz
Yayınlama: 26.03.2024 22:26:02
A+
A-

Zafer Partisi Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Bayram Kazancı, Uludağ Üniversitesi’nde bulunan bir kafede öğrencilerle bir araya gelerek şehirdeki siyasi süreç hakkında sohbet etti. Kazancı, sohbet sırasında öğrencilerden oy desteği istedi.

Bursa Manşet’e konuşan Başkan adayı Kazancı, “Bu iktidarı değiştirecek olan varsa biziz. Diyorlar ki Alinur Aktaş’ı ancak Bozbey Değiştirir. Bu çok büyük bir yalan. Bunu değiştirecek olan tek parti şu anda Zafer Partisi” dedi.

“20 yıl iktidarı değiştiremeyen muhalefet değildir”

Bursa’da bir kaç ilçe alacaklarını ve Büyükşehir’de de iddialı olduklarını vurgulayan Kazancı, anketler üzerinden manipülasyon yapıldığını ifade etti. Kazancı, sözlerine şöyle devam etti:

“Biliyorsunuz ki iki adayı gösteriyorlar. Unutmayın. Yirmi yıldır aynı iktidarı değiştiremeyen muhalefet muhalefet değildir. Dolayısıyla ana muhalefet gitti, baba muhalefet vardı. Zafer Partisi var. Seçimlerde de yüzde 26 oy alacağımızı öngörüyorum.”

Gençlik, Zafer’e susadı

Kazancı yirmi yıllık iktidarı değiştirmenin tek yolunun Zafer Partisi olduğunu  belirterek, şunları söyledi:

“Sadece ben söylüyorum. Herkesi kandırıyorlar. Kandırmasınlar. Hele ki gençler buna hiç inanmasın. Yirmi yıllık bir iktidarı değiştirmenin tek yolu ciddi anlamda milliyetçi, Atatürkçü, çağdaş, gençliğin önünü açan, kalkınmacı bir Zafer Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bayram Kazancı. Bunun başka alternatifi yok. Bak çok net söylüyorum. Sizin için de söylüyorum. Bunun dışındaki bütün görüşler gerici. Nasıl diyorlar ki AK Parti’dekilere tutucu diyorlar. Cumhuriyet Halk Partililer daha tutucu. Aynı şeyi yapıyorlar. Yapmayın Türk gençliğinin tek parçası var. Zafer Partisi Türk gençliği eğer Avrupalı, Orta Doğulu olmak istemiyorsa o zaman yapacağı bir tek şey var. Zafer Partisi diyecek. Bu kadar.”

 

HABER / GÜLSÜN ARSLAN – ŞERİFE ÖZ 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.