Kent genelinde su kesintisi!

Kent genelinde su kesintisi!
Yayınlama: 10.07.2023 09:36:57
A+
A-

Sağanağa teslim olan Düzce’de, ilin su ihtiyacını karşılayan ana regülatörün bulunduğu bölgedeki heyelan nedeniyle su kesintisi yaşanacağı açıklandı. Ayrıca kentte 10 Temmuz günü bazı personeller idari izinli sayılacak.

Karadeniz’i esir alan yağışlar, Düzce’de de hayatı felç etti.

Kentte dünden bu yana etkisini sürdüren kuvvetli yağış, özellikle kırsal alanlardaki derelerin taşmasına neden oldu.

Merkezi, Yığılca ilçesine bağlayan kara yolu üzerindeki Çiftlik ve Gürcü Çiftlik ile bazı mahallelerde su taşkınları yaşandı.

Bölgede incelemelerde bulunan Vali Cevdet Atay, gazetecilere, Yığılca bölgesinde debileri yükselen derelerdeki suyun, köprülere zarar verdiğini söyledi.

Vatandaşların can güvenliğinin sağlanması adına Düzce-Yığılca kara yolunun, çift yönlü kapatılması talimatını verdiğini aktaran Atay, “Sadece bölgede çalışan araçlarımızın geçişine izin verilecek. İkinci bir duyuruya kadar yol kapalı kalacak.” dedi.

KENT GENELİNDE SU KESİNTİSİ AÇIKLAMASI

Bu arada Düzce Belediyesi, şehrin su ihtiyacını karşılayan Uğur Suyu ana regülatörünün bulunduğu bölgede, heyelan meydana geldiğini bildirdi.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, heyelan nedeniyle tesise su alınamadığı belirtilerek, “Şehrimiz genelinde su kesintisi yaşanacak olup, meydana gelen heyelan için tüm ekiplerimiz seferber edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

10 TEMMUZ TATİL EDİLDİ

Düzce Valiliği, 10 Haziran 2023 Pazartesi günü, ilde yaşanan sel ve taşkınlar nedeniyle mazereti olan engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılmalarına karar verdi. Hafızlık eğitimi verilen yatılı Kur’an kursları ile yaz Kur’an kursları da tatil edildi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş