Kılıçdaroğlu, Davutoğlu’nu da kandırmış!

Kılıçdaroğlu, Davutoğlu’nu da kandırmış!
Yayınlama: 27.07.2023 10:58:42
A+
A-

Ümit Özdağ’la gizli protokol imzalayan Kılıçdaroğlu, Davutoğlu’yla konuşmasında önce protokol iddiasını yalanlamış, daha sonra, “Baktım kusura bakmayın, protokol varmış” demiş.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Yedili Masa ortağı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile imzaladığı gizli protokolle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlık ve MİT Başkanlığı’nın Zafer Partisi’ne verileceğine dair protokolden haberdar olmadığını söyleyen Davutoğlu, “Bize İçişleri Bakanlığı da dahil olmak üzere herhangi bir bakanlık konusu iletilmedi” dedi.

“PAZARLIĞA İHTİMAL VERMEMİŞTİM”

Sözcü’den İsmail Saymaz’a konuşan Davutoğlu, “Bizim, İyi Parti’nin, diğerlerinin hangi bakanlığı alacağı belli değil. Bunlar ilkesel olarak konuşulmadan pazarlığa girildiğine ihtimal vermemiştim” ifadelerini kullandı.

ÖNCE: BÖYLE BİR PROTOKOL YOK

Protokolle ilgili masadaki ortakların bilgilendirilmesi gerektiğini söyleyen Davutoğlu, Kılıçdaroğlu’nun önce kendisine “Böyle bir protokol yok. Bir bakanlık konuşuldu ama karara bağlanmadı. Bağlanmadığı için size getirmedim. Olsa bile benim kontenjanımdandı” dediğini kendisinin de o akşam “Muhatabımız Kılıçdaroğlu’dur. O da ‘Yok öyle bir protokol dedi” minvaline konuştuğunu aktardı.

SONRA: BAKTIM VARMIŞ

Bu konuşmanın üzerine Kılıçdaroğlu’nun kendisini aradığını belirten Davutoğlu, “Kusura bakmayın. Tekrar baktım, protokol varmış. Bakanlık görüşülmüş” ifadelerini kullandığını söyledi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş