Mehmet Ali Erbil ve Muazzez Ersoy, Selami Şahin’e sahip çıktı

Mehmet Ali Erbil ve Muazzez Ersoy, Etiler’de yoldan geçen kadınları ofise davet ettiği ileri sürülen Selami Şahin’e sahip çıktı. Şahin’in böyle bir şey yapmayacağını söyleyen Erbil, “Etiler’in muhtarıdır o ve ben şaka olduğunu düşünüyorum” derken Ersoy da “Selami espritüel biri” dedi.

Mehmet Ali Erbil ve Muazzez Ersoy, Selami Şahin’e sahip çıktı
Yayınlama: 31.03.2023 13:19:46
A+
A-

74 yaşındaki ünlü sanatçı Selami Şahin’in genç kadınları ofisine davet ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Görüntüleri de ortaya çıkan Şahin ise hakkındaki iddiayı kesin bir dille yalanlarken sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. Eleştirilerin hedefi olan Şahin’e meslektaşlarından destek geldi.

 

MEHMET ALİ ERBİL: ŞAKA YAPMIŞTIR

Bir iftar yemeğinde Magazin Rüzgarı kameralarına konuşan Mehmet Ali Erbil, arkadaşına sahip çıktı. Şahin’in çok esprili biri olduğunu söyleyen Erbil, “Şaka yapmıştır ya… Çok güzel ve şakacı bir insandır kendisi. Etiler’in muhtarıdır o ve ben şaka olduğunu düşünüyorum” dedi. Muazzez Ersoy da “Selami espritüel biri” dedi.

Kadınları zorla ofisine davet ettiği söylenen Selami Şahin’in cephesinden açıklama: Hayranlarıyla diyaloğu yanlış servis edildi

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş