Nilsu Berfin Aktaş’a Büyük Şok!

Nilsu Berfin Aktaş’a Büyük Şok!
Yayınlama: 15.04.2023 19:00:52
A+
A-

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrol oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş’ın eşi Serdar Sertçelik’in liderliğini yaptığı suç örgütüne Ankara Emniyet Müdürlüğü baskın düzenlendi. Ünlü oyuncunun eşi Sertçelik’in yurt dışına kaçtığı ortaya çıktı.

“Benim Hayatım” dizisiyle ismini duyuran oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde Gizem karakterine hayat veriyor. 2021 yılında Serdar Sertçelik’le nikah masasına oturan ünlü oyuncunun hiç ummadığı taş başını yardı. Sertçelik’in büyük bir suç örgütünün lideri olduğu öğrenildi.

Ankara Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Ankara ilinde faaliyet gösteren suç örgütlerine yönelik operasyon düzenlendi. Toplam 38 adresede eş zamanlı yapılan baskınlarda 33 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken 2 şüphelinin de yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

SERTÇELİK YURT DIŞINA KAÇTI

Suç şebekesinden yurt dışına kaçanlardan birinin de ünlü oyuncunun eşi Sertçelik’in olduğu ortaya çıktı.

MEKANLARA KURŞUN YAĞDIRIYORLAR

Yapılan çalışmalarda; eğlence mekânlarını ele geçirmekte zorlandıkları mekanlara kalabalık gruplar halinde giderek olay çıkardıkları ve mekanlar kurşunlayarak işletme sahiplerini sindirmeye çalışan suç örgütünü belirledi.

YILLIK 30 MİLYON HAKSIZ KAZANÇ

Suç örgütü ayrıca, mekanlardaki vale ve güvenlik işlerini ele geçirdikleri tespit edildi. Eğlence mekanlarında çalıştırdıkları sertifikasız ve sigortasız çalışan suç islemeye yatkın kişiler vasıtası ile yıllık 30 milyon lira hâksiz kazanç sağladıkları tespit edildi.

MÜŞTERİLERİ DARP EDİP PARALARINI ALDILAR

Mekanlarda vale olarak çalışan örgüt elemanlarının valelik adı altında eğlence mekânlarına araçlar ile gelen müşterilerden para istedikleri, para vermek istemeyen müşterileri darp ederek zorla para aldıkları, araçlarda bulunan değerli eşyaları ve nakit paralar çaldıkları bu durumla ilgili birçok vatandaşın mağdur edildiği belirlendi. Bundan dolayı eğlence mekan sahiplerinin mekanları örgüte devrettiği bu yollarla bir çok eğlence mekanının suç örgütü bünyesine geçtiği ortaya çıktı.

Serdar Sertçelik, daha önce de Sabiha Gökçen Havalimanı’nda sahte kimlikle yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalanmıştı. Tutuklanarak Ümraniye Cezaevi’ne gönderilmiş, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.