Ölmediğini kimseye inandıramıyor

Ölmediğini kimseye inandıramıyor
Yayınlama: 28.08.2023 16:16:22
A+
A-

Sosyal medyada sahte cenaze töreni düzenlenen 25 yaşındaki adam ölmediğine ailesini bile ikna edemedi. 

Ordu’da 25 yaşındaki Fatih Temel’in başına filmleri aratmayacak bir şey geldi. Sosyal medya üzerinden öldüğünde dair haberler yapılan Temel, insanlara ölmediğini inandıramadı. Ölüm haberine ailesi dahil bütün yakınları ve tanıdıkları inandı. Telefonları susmak bilmeyen Temel, sosyal medya üzerinden durumun yanlış anlaşıldığının, aslında ölmediğini anlatmaya çalışsa da kimseyi inandıramadı.

Sosyal medyadaki sahte hesapta cenaze tarihi ve ölüm nedeni hakkında açıklamalar yer alırken, Fatih Temel’in tanıdıkları 25 yaşındaki ismin gerçekten öldüğünü sandı. Fatih Temel sosyal medya hesaplarından durumu açıklasa da telefonların halen susmadığını, bazı insanların hala onu ölü sandığını dile getirdi.

Olayın ciddiyetini sonradan anladı 

Fatih Temel, “Dün sabah saatlerinde uyuduğum esnada sürekli telefon trafiği başladı ve ilk başta aldırış etmedim, arkadaşlarım şaka yapıyor sandım. Sonrasında ailem de aradığında ağlıyorlardı ve ben de olayın ciddiyetinin farkına vardım.

Bir tane sahte hesaptan Ordu’nun bir haber sayfasına benim vefat ettiğime dair yanlış bilgilendirme yapılmış ve sayfa sahibi de paylaşmış. Tabii yalan haber ama insanlar gerçek sanmış, bütün herkes beni vefat etti olarak düşünmüş ve bu esnada telefon susmak bilmedi. Hangisine cevap vereceğimi şaşırdım” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.