Önce depremzedelere şimdi de şehitlere hakaret!

Önce depremzedelere şimdi de şehitlere hakaret!
Yayınlama: 18.05.2023 14:40:16
A+
A-

Seçim sonuçlarıyla muvazeneleri bozulan CHP yandaşları, depremzedelerden sonra şehitleri ve ailelerini hedef aldı. Kılıçdaroğlu’nun çelenginin kırılması sonrası kin kusan güruh, hakaretler yağdırdı.

14 Mayıs seçimlerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarı kaydetmesi başta CHP’liler olmak üzere muhalefeti çileden çıkardı. Önce depremzedeleri hedef alan CHP’li yandaşlar, şimdi de şehide ve ailesine kin kustu.

ŞEHİT CENAZESİNE GÖNDERİLEN ÇELENGE TEPKİ

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile birlikte hareket eden 7’li koalisyonunu cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in şehit cenazesine gönderdiği çelenge vatandaşlar tepki gösterdi. PKK’dan destek açıklamaları alan Kılıçdaroğlu’nun çelengi, vatandaşlar tarafından kırıldı. Akşener’in çelengi ise konulduğu yerden kaldırıldı.

ŞEHİDE VE AİLESİNE AĞIR HAKARETLER

Şehit cenazesindeki tepkilerin ardından Ekşi Sözlük’te şehide ve ailesine ağır hakaretler edildi.

Açılan “Şehit cenazesinde CHP çelenginin parçalanması” başlığında “A.. sığırları müstahak size şehit olmak” ifadesiyle şehide hakaret edildi. Şehit ailesi ve yakınlarına ise “cahil”, “çomar” ve “aptal” hakaretlerine maruz kaldı.

İşte o skandal ifadelerden bazıları:

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.