Podyumların ilgi odağı oldu!

Podyumların konuşulan ismi haline gelen Suudi model Rumy Al-Qahtani, Malezya’da düzenlenen Miss & Mrs Global Asian yarışmasında ilgi odağı oldu.

Podyumların ilgi odağı oldu!
Yayınlama: 20.02.2024 11:58:28
A+
A-

 Podyumların konuşulan ismi haline gelen Suudi model Rumy Al-Qahtani, Malezya’da düzenlenen Miss & Mrs Global Asian yarışmasında ilgi odağı oldu. Arab News’te yer alan habere göre Suudi güzel, söz konusu yarışmaya katılan ilk kişi olduğunu söyledi.

Podyumlara yabancı değil ancak bu yarışmaya Suudi Arabistan’dan katılan ilk kişi oldu.

“Miss & Mrs Global Asya” güzellik yarışmasında bu sene ilk kez Suudi Arabistanlı model Rumy Al-Qahtani ülkesini temsil etti. Yarışma boyunca Suudi model Al-Qahtani, 870 bin takipçili Instagram hesabında kombinlerini ve yarışma deneyimini paylaştı.

Suudi model zarif elbiselerden spor giyime ve geleneksel Suudi kıyafetlerine kadar çok çeşitli görünümlere büründü. NTV’de yer alan habere göre sosyal medya hesabında “Malezya’da düzenlenen Miss Asia International 2024 yarışmasına katılmaktan onur duyuyorum” diye yazdı.

Bu yılki yarışmaya aralarında Avustralya, Borneo, Hindistan, Endonezya, Japonya, Tayland, Filipinler, Singapur, Suudi Arabistan, Vietnam, Bangladeş, Myanmar ve Malezya’nın da bulunduğu 12 ülke ve bölgeden yirmi beş yarışmacı katıldı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.