Polisler Twitter tabelasının indirilmesine izin vermedi!

Yeni logosu X ile değiştirilen Twitter şirketinin tabelası indirilirken polisin engel olduğu belirtildi. Duruma neden olan gelişmenin Twitter’ın vincin sahada bulunması için izin almamasından kaynaklandığı aktarıldı.

Polisler Twitter tabelasının indirilmesine izin vermedi!
Yayınlama: 26.07.2023 14:31:00
A+
A-

Dünyanın en zengin adamı, geçtiğimiz Ekim ayında 44 milyar dolara (38 milyar sterlin) satın aldığı siteye kendi damgasını vurmaktan çekinmedi ve şimdi 16 yıllık tarihinin en dramatik değişimini başlattı.

Musk hafta sonunu yakın zamanda gerçekleşecek bir yeniden yapılanma ile geçirdi ve dün yeni bir isim ve logo tanıttı.

Böylesine tanınmış bir sosyal medya markasına kapsamlı değişiklikler getirme arzusu kafa karışıklığına yol açtı, ancak SpaceX ve Tesla’nın sahibi gece geç saatlerde attığı bir tweetle bu hamleyi savunmuştu.

TWİTTER TABELASININ KALDIRILMASINA POLİS ENGELİ

Yeniden markalaşma sadece Twitter’ın sitesine ve uygulamasına değil, Musk’ın yeni logoyu binaya ışınlattığı San Francisco’daki genel merkezine de yansıdı.

Yeni logosu 'X' olmuştu... Polisler Twitter tabelasının indirilmesine izin vermedi!

İşçiler Pazartesi günü Twitter tabelasını dışarıdan kaldırırken görüldü, ancak kısa bir süre polis tarafından durduruldu.

Görgü tanıkları, yetkililerin kendilerine Musk’ın şirketinin vincin sahada bulunması için izin almadığını söylediğini, ancak gecikmenin daha sonra bir “yanlış anlaşılma “ya bağlandığını söyledi.

YEREL POLİSLER AÇIKLAMA YAPTI

Yerel polis San Francisco Standard’a yapmış oldukları açıklamada şunları söyledi: Saat 12:39 sularında Tenderloin İstasyonu’nda görevli memurlar 10. Cadde ile Market Caddesi’nin kesiştiği bölgeye giderek olası bir izinsiz sokak kapatma ihbarında bulunmuşlardır.

Memurlar herhangi bir suç işlenmediğini ve bu olayın polisiye bir mesele olmadığını tespit edebilmiştir.”

Binanın içinde Twitter’a ve ikonik logosuna ilişkin kalan referansların da kaldırıldığı bildirildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.