Ronaldo için flaş iddia! 2.5 yıllık anlaşma sağladı

Ronaldo için flaş iddia! 2.5 yıllık anlaşma sağladı
Yayınlama: 30.12.2022 22:56:10
A+
A-

Dünya Kupası sırasında Manchester United’la sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo’nun Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Dünya Kupası sırasında Manchester United’la sözleşmesini fesheden Cristiano Ronaldo’nun  Suudi Arabistan temsilcisi Al-Nassr ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

2,5 Yılda 75 Milyon Dolar…

Suudi Arabistan merkezli Al Riyadh’ın haberine göre; Ronaldo’nun kendini Al-Nassr’a bağlayacak imzayı attığı iddia edildi.

CBS’in haberine göre; Cristiano Ronaldo yeni takımında 2.5 yıllık sözleşme karşılığında yıllık 75 milyon Dolar kazanacak.

Yine haberde yer alan bilgiye göre; Al-Nassr’ın yarın akşam 20.30’da Al-Khaleej ile karşılaşacağı maçın ardından Cristiano Ronaldo’yu resmi olarak duyurması bekleniyor.

Çalışmalarını Real Madrid tesislerinde sürdürüyordu

Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupası’nda hayal kırıklığı yaşatan Cristiano Ronaldo, turnuvanın ardından bireysel antrenmanlarını yapmak için Real Madrid yönetimiyle görüşme gerçekleştirip La Liga devinin tesislerinde çalışmalarına başlamıştı. Bu gelişmenin ardından pek çok futbolsever, yıldız futbolcunun yeniden Real Madrid forması giyeceğine yönelik yorumlarda bulunmuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.