“Şehirlerimizi o iki zihniyete nasıl emanet edebiliriz!”

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Bursa’da katıldığı lansmanda önemli açıklamalarda bulundu.

“Şehirlerimizi o iki zihniyete nasıl emanet edebiliriz!”
Yayınlama: 06.03.2024 15:36:05
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu’nun projelerini anlattığı lansman programına katıldı.

Yörükçüoğlu, “Bursalılardan destek bekliyoruz” diyerek sözlerine başladı. İYİ Parti olarak Türkiye’yi kurtarmak ve şehirleri daha yaşanabilir hale getirmek için yola çıktıklarını söyleyen Yörükçüoğlu şöyle konuştu:

“OTUZ YILDA YÖNETTİĞİ İŞ KAMBUR OLUR”

Biz İzmir’i almayı deniyoruz ama aslında son otuz yılda ağırlıklı olarak AK Parti’nin İstanbul’da yönettiğini de görüyoruz. Peki, iş yeri yönetse ne olur? Otuz yılda yönettiği iş kambur olur.

“CHP BURSA’YA HAKİM OLDU, BURSA NE OLUR?”

Diyelim ki CHP Bursa’ya hakim oldu, Bursa ne olur? Yüzde altmışı deprem riski altında. Kişi başına yeşil alan kent merkezlerinde iki metrekare olan yollarında araçların yürüyemediği, kaldırım standardında olmayan bir İzmir haline gelir.

“TÜRKİYE’NİN TAMAMINA TALİBİZ”

Kıymetli büyükşehir belediye başkan adayımıza teşekkür ederim. Bursa’nın sorunlarını ve meselelerini çok iyi analiz etmiş ve çözüm önerilerini bizlere sunmuştur. Şimdi bizler Bursa Büyükşehir’de, Bursa’nın ilçelerinde ve Türkiye’nin tamamında talibiz. Çünkü bu iş, hayatımızın oyuncağı değil. Otuz yıldır şehirlerimizi yönetenlerin artık bizlere söyleyecekleri bir şey yok. Bahaneleri yok. Siz basın mensupları olarak karşınıza sürekli iktidar partisinin veya ana muhalefet partisinin belediye başkan adayları, genel merkez yetkilileri, bakanları, milletvekilleri çıkıyor. Onlara tek bir soruyu sormak istiyorum: İYİ Parti olarak, CHP’nin veya AK Parti’nin kendi medeniyet tasavvurlarına örnek olarak gösterebilecekleri bir il var mı Türkiye’de? İşte bu, şehirlerimizi o iki zihniyete daha fazla nasıl emanet edebiliriz?

“BURSALILARDAN DESTEK İSTİYORUZ”

İşte bu, bir medeniyet şehri. Bu sizin tarih şehriniz. Osmanlı’nın ilk başkenti. Ecdattan kalan bu merkezi boşta olmasa, siz Bursalılar misafirlerinize Bursa’yı gezdireceğiniz bir mekanınız olurdu. Böyle kötü bir durumdayız. Ve bunu yapanlar, şehirlerimizi dönüşümlü olarak CHP ve AK Parti birlikte yönetiyorlar. Şehirlerimizi bu iki zihniyetten ne zaman kurtaracağız? İyi Parti olarak İzmir’den Türkiye’yi kurtarmak ve şehirlerimizi yaşanabilir yerler haline getirmek için yola çıktık. Bursalılardan da destek istiyoruz. Çok teşekkür ederim.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş