Serdar Ortaç tekrar evleneceğini açıkladı

Serdar Ortaç tekrar evleneceğini açıkladı
Yayınlama: 02.09.2023 15:24:49
A+
A-

Pop müziğin sevilen isimlerinden Serdar Ortaç, bir süredir yaptığı açıklamalarla magazin gündeminde yer alıyordu. MS hastalığı ile boğuşan ve oldukça yorgun olduğu gözlenen Serdar Ortaç geçtiğimiz haftalarda sahneleri bırakacağını duyurmuştu. Serdar Ortaç, şimdi ise sosyal medya sayfasından tekrar evlenebileceğinin sinyalini vererek o ismi açıkladı.

Şimdilerde sosyal medyada açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı açıklamalarla gündem olmuştu. Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan’ı da hedef almıştı.
Chloe Loughnan, sonraki günlerde sevgilisiyle Nişantaşı sokaklarında objektiflere takılmıştı. Eski eşi Serdar Ortaç’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalar hatırlatılan Loughnan, şu ifadeleri kullanmıştı: “Ben yorum yapmak istemiyorum. Herhalde özel hayatında bir sorun yaşıyor ki bunları söyledi. Benim Türkçem bu konuda ona cevap vermeye yetmiyor, yoksa çok güzel cevap verirdim. Sadece benim için değil bütün kadınlar için sert sözler söylemiş”

Serdar Ortaç, açıklamalarıyla çok konuşulmaya devam ediyor. Hastalığının yanında depresif halleri ve eski eşi ile ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren ünlü sanatçıdan sevenlerini üzen bir açıklama geldi. Geçtiğimiz hafta Bursa’da sahne alan sanatçı ‘Bu benim son turnem’ dedi. Geçtiğimiz hafta Bursa’da sahne alan Ortaç konserin sonunda, gelen izleyicilere herkesi şaşırtan bir açıklamada bulundu.

Eski eşi Chloe Loughnan hakkındaki açıklamaları uzun süre konuşulan Serdar Ortaç gönlünü kime kaptırdığını açıkladı. Canlı yayında şarkısını açan Ortaç, ‘İnci, aşkım sana çalışıyorum. Ben İnci ile evleneceğim. Beraber öleceğiz. İnci’m benim aşkım benim’ diyerek aşkını itiraf etti. Ortaç’a İnci’nin kim olduğu sorulunca ‘Benim kızıl saçlı dansçım’ yanıtı verdi. Ünlü şarkıcının canlı yayınına yorum yağdı. Ortaç’a; ‘Evlen çok mutlu ol’, ‘Toparlan artık Serdar Ortaç’, ‘Senin hakkından İnci gelir’ gibi yorumlar yapıldı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.