Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu?

Survivor 2024 All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Birbirinden hırslı ve başarılı yarışmacıların bir arada olması izleyenleri ekrana kilitliyor.

Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu?
Yayınlama: 08.02.2024 13:56:41
A+
A-

Survivor 2024 All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Birbirinden hırslı ve başarılı yarışmacıların bir arada olması izleyenleri ekrana kilitliyor. Dün akşamki yayınlanan bölümde ise Acun Ilıcalı’nın daha önce hiç görülmediği hali hem izleyenleri, hem de yarışmacıları şaşırttı. Gündeme ise Acun Ilıcalı neden sinirlendi? Acun Ilıcalı Survivor’da neye, kime kızdı, soruları geldi. İşte dünkü Survivor bölümünde yaşananlar

TV8 kanalında her yıl ekrana gelen Survivor yarışması bu yıl All Star olarak yayınlanıyor. Mavi ve Kırmızı takımlardan oluşan Survivor’da çok hırslı ve başarılı isimler bulunuyor. Mücadelenin büyük ilgi gördüğü Survivor’da dün bir ilk yaşandı. Yarışmacılar arasında çıkan kavga Acun Ilıcalı’yı ilk kez bu hale getirdi. O anı kaçıranlar ise Acun Ilıcalı neden sinirlendi, kime ve neye kızdı sorularını araştırmaya başladı. İşte 6 Şubat 2024 Salı akşamı Survivor’da yaşananlar.

ACUN ILICALI NEDEN SİNİRLENDİ, NEYE, KİME KIZDI?

Survivor’ın dün akşamki yayınlanan bölümünde Kırmızı takım adeta birbirine girdi. Kadınlar arasında çıkan kavganın başrolünde Nagihan ve Aleyna vardı. Nagihan, yerinden kalkarak bağırmaya başladı ardından Aleyna, Nagihan’a ‘geç yerine’ demesiyle birlikte Nagihan, Aleyna’ya temasta bulundu. Acun Ilıcalı ise yarışmada olanlara karşı sinirlerine hakim olamadı ve sandalyesini fırlatma durumuna kadar öfkesi ekrana yansıdı.

ACUN ILICALI AÇIKLAMASI

“Sizin hakkınızda kimse konuşamaz mı? Her gün olay çıkarıyorsunuz kız ağlayarak gitti şimdi. Siz ne istiyorsunuz? Sizinle program çekemeyecek miyiz? Aleyna’ya yaptığını doğru mu? Kaos mu istiyorsunuz, kendinizden başka bir şeyi düşünemiyor musunuz? Hakaret etmeden hayat yok mu? Herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın.”

ACUN ILICALI’DAN NAGİHAN’A….

“Olmadı sinirine yenik düştün, kendin dayanamadın, dayanamıyorsunda çok güzel birliktelik yaşadık. Bunun hiç tadını kaçırmadan, sen ne bekliyorsun her dakika olay çıkaracaksın biz de Nagihan tamam mı diyeceğiz. Öyle mi hayal ettin kafanda.”

NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLDU?

Survivor’ın bu akşamki yeni bölümünde Nagihan Karadere’nin yarışmaya devam edip, etmeyeceği netleşecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.