Taylan Yıldız, İBB İçin Bağımsız Aday Olduğunu Duyurdu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) seçimlerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce İYİ Parti’de Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve sonrasında partisinden istifa eden Taylan Yıldız, İBB için bağımsız bir şekilde aday olduğunu duyurdu.

Taylan Yıldız, İBB İçin Bağımsız Aday Olduğunu Duyurdu
Yayınlama: 25.01.2024 10:45:38
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) seçimlerine ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Daha önce İYİ Parti‘de Genel Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve sonrasında partisinden istifa eden Taylan Yıldız, İBB için bağımsız bir şekilde aday olduğunu duyurdu.

Yıldız, yaptığı açıklamada, “İstanbul için daha adil, daha yaşanabilir bir şehir vizyonuyla yola çıkıyorum. Parti bağımsızlığıyla hareket ederek, İstanbulluların tüm kesimlerini kucaklayacak projelerle İBB Başkanlığı için adayım” dedi.

Yıldız’ın adaylık açıklamasıyla birlikte İstanbul’daki siyasi dinamiklerde yeni bir ivme oluşması bekleniyor. İstanbul seçmeni, 2024 yerel seçimlerinde hangi adayın projelerini ve vizyonunu benimsediklerine dair önemli bir tercih yapacak.

Taylan Yıldız’ın İBB Başkanlığı için bağımsız adaylık süreci, ilerleyen günlerde kamuoyunun ve diğer siyasi aktörlerin dikkatle takip edeceği bir konu olarak öne çıkıyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.