Tek Seferde 60 Lira Zamlandı!

Emekli, memur maaşları ve asgari ücret zammı derken marketler dur durak bilmiyor. Henüz 72 saat önce değişen etiketlerin mürekkebi bile kurumadan fiyatlar bir kez daha değişti.

Tek Seferde 60 Lira Zamlandı!
Yayınlama: 29.01.2024 10:01:58
A+
A-

Emekli, memur maaşları ve asgari ücret zammı derken marketler dur durak bilmiyor. Henüz 72 saat önce değişen etiketlerin mürekkebi bile kurumadan fiyatlar bir kez daha değişti. Fiyatı tek seferde 60 lira değişen ürün hayret ettirdi.

Marketler maaş zamlarını fırsat bilip yine etiket mesaisine başladı. Peynirden deterjana, undan süte birçok üründe etiketler yine değişti.Cuma günü bir zincir markette 700 ürünün etiketi değişmişti. Aradan 3 gün geçmeden o etiketler de yenilendi. markete gelen zamlardan temizlik ürünleri de nasibini aldı: 6 kiloluk bir toz deterjanın fiyatı 298 lira 90 kuruştan 359 lira 50 kuruşa yükseldi

Bir zincir marketteki son duruma bakıldığında ise dana kıymanın kilosu 420 liradan, tavuk bonfilenin de yaklaşık 15-20 lira zamlanarak 150 liradan satıldığı görüldü.

Marketlerin ve firmaların eskiden 3 ayda bir yaptığı zamlar şimdilerde haftalık hatta günlük uygulanmaya başladı. Vatandaş alışveriş yapmaktan korkar hale geldiğini ifade etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş