Threads daha da güçleniyor!

Sızdırılan raporda, Threads’in Twitter’ın kullanıcı tabanının beşte birine sahip olmasının ardından yakında DM’ler ve gündem özelliğine kavuşacağı belirtildi.

Threads daha da güçleniyor!
Yayınlama: 17.07.2023 21:15:06
A+
A-

Twitter’ın rakip uygulamasının kullanıcı tabanının Elon Musk’ın sahip olduğu platformun neredeyse onda birine ulaşması nedeniyle doğrudan mesajlaşmanın yakında Threads’e geleceği bildiriliyor.

Business Insider’ın haberine göre, Meta’dan sızdırılan bir şirket içi rapor, DM (Direkt Mesaj) özelliğinin yakında Instagram’ın uygulaması olan Threads’e geleceğini gösteriyor.

YENİ ÖZELLİK BEKLENENDEN ÇOK DAHA ERKEN GELEBİLİR

Başlangıçta, Instagram’ın şefi Adam Mosseri, DM’lerin Threads’in acil yol haritasında olmadığını söylemişti, ancak sızdırılan yeni not, Twitter rakibinin mesajlaşma özelliğini beklenenden çok daha erken sunabileceğini gösteriyor.

Yeni özellikler sızdırıldı... Threads daha da güçleniyor!

Platformda beklenen bu güncelleme, Threads’in sadece birkaç gün içinde 100 milyondan fazla kullanıcı kaydı alması ve rakip Twitter’ın neredeyse beşte biri kadar haftalık aktif kullanıcı tabanına sahip olmasıyla birlikte geldi.

GÜNDEM ÖZELLİĞİ İÇİN SÜRPRİZ GELİŞME

Threads, piyasaya sürüldüğü ilk hafta içinde dünya çapında yaklaşık 93 milyon aktif kullanıcıya ulaştı ve 10 Temmuz’da Meta, uygulamanın 100 milyon kayıt sayısına ulaştığını duyurdu.

Ayrıca sızdırılan raporda Threads sosyal medya uygulamasının yakında trend topic yani Hastag (gündem) özelliğine de kavuşacağı yer alıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.