Oda için üye değil, üye için oda dediler!

Oda için üye değil, üye için oda dediler!
Yayınlama: 23.01.2024 13:34:34
A+
A-

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi, gerçekleştirdiği lansman ile adaylarını tanıttı.

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesi, 4. Yönetim Kurulu öncü peyzaj mimarları tanıtım lansmanını bugün Ördekli Kültür Merkezi’nde yapılan organizasyonla gerçekleştirdi. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren ve TMMOB Peyzaj Mimarlığı Üyesi Eda Demir, “Oda için üye değil, üye için oda mottosu ile ilerliyoruz. Bu iş bir ekip işi. Şahsi veya ticari olarak isimlerin ön plana çıktığı anlayışa karşıyız. Sorun ve sorunlara çözüm arayıp, dinamik ve yenilikçi bir anlayışı benimsiyoruz. Yaptığımız işlerle konuşacağız. Peyzaj mimarlığının Bursa’da gerekli önemi kazanmasını sağlayacağız. Gelin hep birlikte öncü olalım” dedi.

“BURSA KOZMOPOLİTİK KENTLERİMİZDEN BİRİ”

Elif Nazlı Malkoç ise, “Bursa kozmopolitik kentlerimizden biri. Bu bize ilham veriyor. Bu durum, hedeflediğimiz öncü politikalarda bize yol açacak. 6235 sayılı TMMOB kanunu ile gönüllü olarak bir araya geldik. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız” şeklinde konuştu.

“ODAYA ÖNEM VERİYORUZ”

Nurgül Tırpan ise, “Öncü peyzaj mimarları olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Odaya önem veriyoruz. Çok farklı alanlarda çalışıp, elimden geleni yapacağımın sözünü veriyorum” dedi.

“GÜZEL İŞLER YAPACAĞIMIZA EMİNİM”

Zehra Çakır  ise, “Elimizden gelen mücadeleyi verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Çıkmış olduğumuz bu yolda, tüm meslektaşlarımızla birlikte güzel işler yapacağımıza eminim” diye konuştu.

“ONLARIN SESİ OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

İrfan Demirel ise, “Yeni mezun arkadaşların, kendi işini yapmayan meslektaşlarımızdan destek bekliyoruz. Onları sesi olmak için buradayız” dedi. Adayların ne iş yaptığını ve neler yapabileceğini göstermek için toplandıklarını ifade eden Eda Demir, her zaman koordinasyon halinde olduklarını ve çözüm ürettiklerini vurguladı.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.