TOGG’lu sünnet konvoyu

TOGG’lu sünnet konvoyu
Yayınlama: 15.06.2023 17:17:15
A+
A-

Bayrampaşa Belediyesi yıllardır gerçekleştirdiği sünnet organizasyonunu bu sene daha farklı bir şekilde yaptı. Çocuklar belediye başkanı tarafından yerli ve milli aracımız TOGG ile evinden alındı. Daha sonra ise İstanbul turu attılar.

Bayrampaşa Belediyesi yıllardır gerçekleştirdiği sünnet organizasyonlarına devam ediyor. Bu yıl da Bayrampaşalı çocukların sünnet heyecanına ortak olan Belediye Başkanı Atila Aydıner, onlara TOGG aracıyla sürpriz yaptı. Aileleri kırmayan Belediye Başkanı Aydıner, belediyeye tahsis edilen milli ve yerli otomobil TOGG aracına binerek çocukları tek tek evlerinden aldı ve bir sünnet konvoyu gerçekleştirdi.

“EVLATLARI TOGG İLE GEZDİRİYORUZ”

Duygularını  anlatan Aydıner, “Çok heyecanlıyım. Bayrampaşa’nın evlatlarını yerli ve milli TOGG ile beraber gezdiriyoruz. Büyük heyecan ile benden TOGG’u istediler. Bende onlara söz verdim, Bayrampaşa turu atıyoruz. Çocukları eğlendireceğiz ve sünnet yapacağız.”  dedi.

“BAŞKANIMLA GEZECEĞİM İÇİN ÇOK HEYECANLIYIM”

Sünnet olduğu ve TOGG aracına binip konvoya katılacağı için oldukça heyecanlı olan Baran Kerim Kara ise, “Benim için çok mutlu bir gün olacak. Biraz heyecanlıyım. Bu aracı biliyorum. Çok farklı özellikleri var. Başkanımla gezeceğim için çok heyecanlıyım” dedi.

“ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK GÜZEL BİR ANI OLACAK”

Çocuklar için çok güzel bir anı olacağını belirterek Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e teşekkür eden Sevil Kara ise, “Çok heyecanlıyım gerçekten. Bu araç bizim için getirildi. Başkanımıza da çok teşekkür ederim. Biz istedik böyle bir şey olmasını o da kabul etti sağ olsun. Çok güzel bir anı olacak çocuklar için, bizim için. Bayrampaşalılar içinde çok güzel bir atmosfer oldu. Böyle bir şey olması çok güzel, çok memnunuz. Hem yerli ve milli aracımız olduğu için, hem de çocuklar da çok seviyor. Çok merak ediyorlardı. Biz de böyle bir talebimiz olsun dedik. Onlar da kabul etti. Çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.