Bursa’da polis haftası törenle kutlandı

Bursa’da, Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası törenle kutlandı.

Bursa’da polis haftası törenle kutlandı
Yayınlama: 08.04.2024 12:00:10
A+
A-

Tören, Heykel’deki Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başladı. İl Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Bursa İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin Aktemur, Trafikten Sorumlu İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Yücel Öktem ve ilçe emniyet müdürleri ile sivil toplum kuruluşları törene katıldı.

Türk Polis Teşkilatı 179 yaşında

İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu’nun anıt önüne çelenk bırakmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Polis ekiplerinin hatıra fotoğrafı çekilmesiyle tören sona erdi.

Türk Polis Teşkilatı 179 yaşında

Bursa Valisi Demirtaş’tan tebrik mesajı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, törenle ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayınladı. Demirtaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İlimizin ve yurdumuzun her köşesinde başarılı çalışmalar yapan Emniyet Teşkilatımızın her kademesindeki fedakâr ve cefakâr mensuplarının Polis Haftası’nı kutluyor, görevi başında şehit olan polislerimizi de rahmetle anıyorum.”

Türk Polis Teşkilatı 179 yaşında

Polis teşkilatına teşekkür

Bursa’da yaşayan vatandaşlar da sosyal medya üzerinden Polis Teşkilatı’na göstermiş oldukları özverili çalışmalardan dolayı teşekkürlerini ilettiler. Vatandaşlar, polislerin can ve mal güvenliğinin korunması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ve bu nedenle büyük bir saygı ve sevgiye layık olduklarını belirttiler.

Türk Polis Teşkilatı 179 yaşında

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.