Cumhurbaşkanı Erdoğan:Allah Türkiye’ye zeval vermesin diye ellerini semaya açan yüz milyonlar kazanmıştır

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Allah Türkiye’ye zeval vermesin diye ellerini semaya açan yüz milyonlar kazanmıştır
Yayınlama: 06.06.2023 19:45:47
A+
A-

Türkiye Yüzyılı’nın ilk kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Yüzyılı’nın ilk toplantısını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

“14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde milletimiz rekor bir katılımla, geleceğine sahip çıktı. Elde ettiğimiz tarihi başarıyla 17. seçim zaferimize imza atmış olduk. 2014 yılından beri şanla yürüttüğümüz Cumhurbaşkanlığı görevini aziz milletimizin takdiriyle 5 sene daha sürdürme imkanına kavuştuk. Büyük bir demokrasi zaferiyle, iki bayram arasında zafere ulaştıran rabbimize hamd ediyoruz. Her iki seçimde de tercihini sandığa demokratik yollarla yansıtan tüm vatandaşlarımı bir kez daha tebrik ediyorum.”

TERÖR BARONLARI DIŞINDA KİMSE KAYBETMEMİŞTİR”

“Allah Türkiye’ye zeval vermesin diye ellerini semaya açan yüz milyonlar kazanmıştır. Dünya beşten büyüktür çağrımızın yüreklerine inşirah düşürdüğü milyarlarca mazlum ve mağdur kazanmıştır. Her seçim döneminde ellerini ovuşturan kriz heveslileri dışında bin yıllık kardeşliğimizi dinamitlemek isteyen terör baronları dışında, birliğimize, dirliğimize ve hayallerimize kast eden odaklar dışında seçimlerin kaybedeni yoktur. Seçimler gelir geçer bunlar demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Asıl mesele Türkiye’nin asırlara sahir yolculuğunu devam ettirmesidir. Siyasi rekabetin siyasi husumete dönüşmemesine müsaade edilmemesidir. Sandıklar kapandıktan sonra eğer hep birlikte önümüze bakabiliyorsak Allah’ın izniyle bizim bileğimizi kimse bükemez. ‘Nerede kalmıştık’ diyerek her seçimden sonra esas işimize geri döndük. Unutmayın biz hep birlikte Türkiye’yiz. Biz yurt dışındaki kardeşlerimizle birlikte yüz milyonluk büyük bir aileyiz. Biz asırlardır nice badireler atlatmış, istiklal ve istikbalimiz uğruna canımızdan aziz bildiklerini feda etmiş bir milletiz. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nı da omuz omuza vererek hep beraber inşa edeceğiz.”

Haberin Ayrıntıları Geliyor…

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş