Twitter Blue yeni ismine kavuştu!

Elon Musk yönetimindeki X şirketi, Twitter Blue hizmetinin adını X premium ile değiştirme kararı aldı. Şirket daha önce de TweetDeck’in adını X Pro olarak değiştirmişti.

Twitter Blue yeni ismine kavuştu!
Yayınlama: 07.08.2023 12:57:50
A+
A-

Elon Musk bir süre önce sahibi olduğu sosyal medya platformu Twitter’ın ismini X olarak değiştirmişti.

TWİTTER BLUE X PREMİUM OLARAK DEĞİŞİYOR

Söz konusu hamleden sonra, Twitter Blue’nun isminde de değişiklik yapılması kaçınılmaz oldu. Buna göre Twitter Blue, X’in yeniden markalaşma süreci nedeniyle birtakım değişikliklere uğrayacak.

To be eligible for your ad revenue share, you must be an X Premium (Blue) subscriber.

The ad money will otherwise be kept by X if you are not an X Premium (Blue) subscriber.

Türkiye’de aylık 150 TL’lik ödeme ile alınabilen Blue abonelik hizmeti, Elon Musk’ın yapmış olduğu bir paylaşımda X Premium olarak adlandırıldı.

TWEETDECK’İN ADI X PRO OLARAK DEĞİŞMİŞTİ

Elon Musk’ın sahibi olduğu X, eski adıyla Twitter, sosyal medya hizmetini yeniden markalaştırma çalışmaları kapsamında TweetDeck’in adını XPro olarak değiştirdi.

Şirket, araç için @TweetDeck yerine @Pro tanıtıcısını benimsedi. Bununla birlikte, yardım sayfası da dahil olmak üzere aracın birçok bölümünde hala “Twitter” ve “TweetDeck” ifadeleri yer alıyor.

X, BÜYÜK BİR TİCARET MERKEZİNE DÖNÜŞEBİLİR

Raporda, talep planlarının geçtiğimiz haftalarda büyük sağlayıcılara gönderildiği ve finansal içerik, gerçek zamanlı hisse senedi verileri ve diğer özellikler için teklif istendiği belirtildi.

Reuters’a göre raporda, ilgilenen teklif sahiplerinden projeye ne kadar para ayıracaklarını belirtmeleri istendi, ancak hangi firmaların teklif sunduğunun net olmadığı belirtildi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.