Uruguaylı Caceres’ın VAR tecrübesi ihraçla bitti!

Uruguaylı Caceres’ın VAR tecrübesi ihraçla bitti!
Yayınlama: 11.04.2023 17:38:25
A+
A-

Amerika Birleşik Devletleri MLS’de Houston Dynamo ile Los Angeles Galaxy arasında oynanan maça Uruguaylı Martin Caceres’in davranışı damga vurdu.

Uruguaylı Caceres'ın VAR tecrübesi ihraçla bitti!

Amerika Birleşik Devletleri MLS’de Houston Dynamo ile Los Angeles Galaxy karşı karşıya geldiği maçta ilginç anlar yaşandı.

(Görüntüler Apple TV'den alındı)

Los Angeles Galaxy forması giyen ve Galatasaray kaptanı Fernando Muslera’nın milli takımdan arkadaşı olan Martin Caceres, maçın 63. dakikasında rakibine sert bir faul yaptı. Yoğun itirazların olduğu dakikalarda Houston Dynamo oyuncuları penaltı bekledi.

VAR’ın devreye girdiği dakikalarda müsabakanın hakemi Alex Chilowicz, pozisyonu incelemesi için VAR’a davet edildi.

(Görüntüler Apple Tv'den alındı)

Caceres de hakeme eşlik etti

Caceres’in faulünü incelemeye giden hakem VAR’da pozisyonu incelerken Uruguaylı oyuncu, VAR protokolünü hiçe sayarak hakemin yanına gitti.

36 yaşındaki oyuncu, elini hakemin üzerine atarak pozisyonu izledi. Hakem, Caceres’in geldiğini fark etmesiyle yıldız oyuncuya sarı kart gösterdi. Bu kartla birlikte maçtaki ikinci sarı kartını gören Caceres, kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.

(Görüntüler Apple Tv'den alındı.) 

Caceres’in dirseğiyle rakibine faul yaptığı pozisyonu inceleyen karşılaşmanın hakemi Chilowicz, Houston Dynamo lehine penaltı kararı verdi.

Ev sahibi Houston Dynamo, LA Galaxy karşısında karşılaşmayı 3-0 kazandı.

NOT: VAR’ın kurallarına göre karşılaşmanın hakemi pozisyonu incelemek için monitöre gittiği zaman hakemin yanında futbolcular ve teknik ekipten hiç kimsenin olmaması gerekiyor. Bu kurala uymayanlar sarı kart ile cezalandırılıyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş