Yerli savaş uçağı KAAN’dan yeni görüntü

Milli Muharip Uçak KAAN’ın uçuşuna ilişkin yeni ve uzun görüntüler paylaşıldı.

Yerli savaş uçağı KAAN’dan yeni görüntü
Yayınlama: 23.02.2024 10:08:53
A+
A-

Milli Muharip Uçak KAAN’ın uçuşuna ilişkin yeni ve uzun görüntüler paylaşıldı. Görüntülerde Kaan’ın kalkış anı, kokpit, uçağın iniş anı ve projede yer alan ekibin görüntülerine yer verildi.

Milli Muharip Uçak ‘KAAN’, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirerek gökyüzüyle buluştu. Türkiye, KAAN ile 5’inci nesil savaş uçağına sahip ülkeler arasında yerini aldı. TUSAŞ o uçuşla ilgili yeni ve uzun görüntüleri paylaştı.

O görüntülerde uçuşun yapıldığı anda TUSAŞ Çalışanlarının sevinçlerine yer verildi. Uçuş öncesi çalışanların heyecanı yüzlerine yansıdı. Uçuşun olmasıyla da birlikte TUSAŞ çalışanları arasında alkış koptu. Birbirlerine sarıldılar, mutlulukları gözlerinden okundu. Gözyaşlarına hakim olamayanlar da vardı.

Pilot Barbaros Demirbaş’ın da başarılı uçuşun ardından görüntüsü kameralara işte böyle yansıdı.

KAAN’ın iniş anında ise pilot Demirbaş, çalışanlara teşekkür etti. “Evlere gitmeyenler oldu. Çocuklarını, ailelerini ihmal edenler oldu ama bence değdi. Milletimiz her şeyin en güzeline layık” dedi.

TUSAŞ Başkanı Temel Kotil’in de çalışanlara seslendiği görüntülere yer verildi. Kotil, “10 numara devrim yaptınız. 11’i gelecek arkadan. Bu uçağı niye başardınız? Çünkü inandığınız için başardınız” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş