Yüksek kira taleplerine tepki: ‘Allah’ım Bursa’ya deprem ver’ skandalı!

Bursa’da yükselen kira fiyatlarıyla ilgili sosyal medyada yapılan bir paylaşım, tartışmalara neden oldu.

Yüksek kira taleplerine tepki: ‘Allah’ım Bursa’ya deprem ver’ skandalı!
Yayınlama: 04.03.2024 15:29:25
A+
A-

Paylaşımda, kiralardaki artış nedeniyle sıkıntı yaşayan bir kullanıcı, “Allah’ım en kısa zamanda Bursa’ya büyük deprem ver. Ev sahipleri zıvanadan çıktı.” ifadelerini kullandı ve buna destek beklediğini dile getirdi. Ancak bu paylaşım, geniş bir tepkiyle karşılandı.

Bu tepkiler arasında bir kullanıcı, “Beddua edenin başına gelir. Ev sahiplerini bu kadar eleştiriyorsunuz. Kiraları yüksek buluyorsunuz. Anlıyorum ama ev kolay yapılmıyor ev fiyatları da çok yüksek. Adam dünya para verip ev alıyor ya da yaptırıyor kiracı evin anasını ağlatıyor çıkınca harabeyle karşılaşıyoruz. El insaf yâni.” şeklinde ev sahiplerini savunurken, başka bir kullanıcı da, “Vallahi baba amin. Ben de diyorum bu ev sahipleri gerçekten zıvanadan çıkmış. Allah akıl fikir versin anlayacaklar. Deprem olduğunda yıkıldığında evleri anlayacaklar önceliğimiz can kaybı olmaması ama ev sahipleri gerçekten acıma duygusu yok.” şeklinde destek verdi.

Ancak bir kullanıcı, “Gerçekten amin mi dediniz? Kaç kişinin evi olduğu önemli mi? O ev kaç masum ailenin başına yıkılacak yazık. Harbi yazık ne kadar haklı olursanız olun ne kadar suçlu onlar ne kadar merhametsiz olurlarsa olsunlar siz amin dediniz. Alkış mı tutuldu size amin dediniz? Hem günahlarına ortak oldunuz hem de bir aminle kaç cana sebep oldunuz yazık harbi yazık.” diyerek tepki gösterdi.

Adem G. ise cevaplarında kendi ev sahipliğinden bahsederek, kira artışı konusundaki sıkıntıları dile getirdi. Bu şekilde, yüksek kira talepleriyle ilgili tartışma sosyal medyada geniş yankı buldu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş