“Mudanya’da çok yaratıcı projeler ortaya çıkacak”

AK Parti Bursa Milletvekili ve Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, “Gelin, bu dönem Mudanya’yı hizmetlerle buluşturalım” dedi.

“Mudanya’da çok yaratıcı projeler ortaya çıkacak”
Yayınlama: 17.03.2024 19:03:37
A+
A-

AK Parti Mudanya Belediye Başkan adayı Gökhan Dinçer’in projelerini paylaştığı lansman programına katılan AK Parti Bursa Milletvekili ve Sanayi komisyonu başkanı Mustafa Varank açıklamalarda bulundu.

Varank, “Sizleri sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Bugün çok özel bir konuğumuz var. Bu devlete hizmetleriyle yakından tanıdığımız, yaptığı işlerle iyi bir dost olarak ülkemizin yetiştirdiği nevi şahsına münhasır en güzel insanı burada ağırlıyoruz. Sayın bakanımızın sahildeki havasından bahsetti Belediye başkanımız. Biraz kıskanmadık değil ama bizde gurur duyuyoruz. İnşallah çok daha güzel hizmetler olacak” dedi.

“Mudanya’da çok yaratıcı projeler ortaya çıkacak”

AK Parti Bursa Milletvekili ve Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank sözlerini şöyle sürdürdü:

“Mudanya’nın inşallah önümüzdeki dönemde belediye başkanı olacak Gökhan Dinçer’in lansmanı için geldi. Dinçer arkadaşımız inşallah Allah’ın ismiyle Mudanyalı hemşehrilerimiz ona destek verirse bu gücünü Mudanya’yı yüzyılın inşa etmen için kullanacak. Ve ben inanıyorum ki onun dinamiği ve network’üyle Mudanya’da çok yaratıcı projeler ortaya çıkacak”

“Bize rakip olduğunu sanıyorlar”

“Bizim belediyecilik anlayışımız hizmete dayalı” diyen Varank, “Aslında belediyecilik dediğiniz bu demek. Ama bize rakip olduğunu iddia edenlerin hiçbir zaman böyle bir anlayış olmadı. Onlar sadece algıları yönetmeye çalıştı” diye konuştu.

“Belediye başkanı olduğunu da unutuyorlar”

Varank sözlerini şöyle tamamladı:

“Bir belediye başkanı 5 yıl önce verdiği sözü yerine getirmeyi o üstelik hatırlamıyorum diyebilir mi? Bu insanlar sadece projelerini değil, belediye başkanı olduğunu da unutuyorlar. Ama Gökhan başkanımız Ankara’daki hükümetteki tüm arkadaşlarımızın da desteğiyle Allah’ın izniyle hepsini yapacağız. Ama Gökhan Dinçer öyle bir belediye başkanı olacak ki hep sizin yanınızda olacak. Gelin bu dönem Mudanya’ya hizmetlerle buluşturalım. Gerçek belediyecilikle buluşturalım. Sizden söz istiyorum. Söz mü?”

HABER / GÜLSÜN ARSLAN

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.