Varank ve Aktaş Burfaş kafede : Boykota destek

TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mustafa Varank, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Tarihi Çarşıbaşı Meydanı’ndaki Burfaş Kafe’de barista önlüklerini giyerek tezgahın başına geçti.

Varank ve Aktaş Burfaş kafede : Boykota destek
Yayınlama: 06.03.2024 18:35:07
A+
A-

Varank ve Aktaş, siparişleri alıp kahveleri hazırladı, hesapları ise Başkan Aktaş ödedi.

Gazze’ye Tepki, Yerel Markalara İlgi

 Varank, Burfaş Kafelerin İsrail’in Gazze’deki vahşetine tepki olarak ve uluslararası zincir markalara boykot kapsamında yerel markalara yönelme eğilimini hızlandırmak için açıldığını belirtti.

Uygun Fiyat ve Kaliteli Hizmet

Burfaş Kafelerin uygun fiyat politikası ve kaliteli hizmetiyle özellikle gençlerden büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Varank, şu anda 4 şubesi olan Burfaş Kafelerin sayısının yıl sonuna kadar 10’a ulaştırılmasının hedeflendiğini söyledi. Varank, Burfaş Kafelerin sosyal belediyeciliğin güzel bir örneği olduğunu ve Bursa’ya gelen turist misafirleri de buraya beklediklerini ifade etti.

Tarihi ve Modernin Buluşması

Başkan Aktaş ise Hanlar Bölgesi’nin UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer aldığını ve Burfaş Kafelerin tarihi bir ortamda modern bir hizmet sunduğunu söyledi.

Yeni Şubeler Yolda

Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Mudanya’da, ay sonuna kadar da İnegöl’de Burfaş Kafe şubesi açılacağını ve yıl sonuna kadar 5 şube daha açmayı planladıklarını dile getirdi.

B Kafe’de servisler Varank’tan, hesaplar başkandan
B Kafe’de servisler Varank’tan, hesaplar başkandan
B Kafe’de servisler Varank’tan, hesaplar başkandan

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.