AK Parti Milletvekili adayı Fuat Alpaslan’ın seçim ofisi açıldı

AK Parti Milletvekili adayı Fuat Alpaslan’ın seçim ofisi açıldı
Yayınlama: 06.05.2023 20:07:59
A+
A-

Bursa Yıldırım İlçesi Yunusemre Mahallesi’nde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Fuat Alparslan’ın, seçim ofisi açılışına yüzlerce kişi katıldı. Açılış Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımıyla gerçekleşti.

Açılışa, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ile birlikte Toog ile meşaleler eşliğinde gelen Bakan Mustafa Varank’ın yanı sıra İl Başkanı Davut Gürkan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay, Mudanya İlçe Başkanı Orhan Samast, Milletvekili Adayları, Fuat Alparslan, İrfan Akkaya, Mustafa Kaya, Mustafa Yıldırım, Asuman Akçay Sakallı, Emel Gözükara Durmaz, Ahmet Yıldız, il ve ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.
Seçim ofisi açılışı gerçekleşen Fuat Alparslan, “Benim güzel ailem. Bu tablo benim gurur ve şeref tablomdur. Beni şereflendirdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ta bir seçim var. 85 milyonu ilgilendiren bu seçim ABD’yi neden ilgilendiriyor. Yıllardır Gabar’a terör yatağı dediler. Biz orada şu anda petrol çıkarıyoruz. Yeraltı zenginliklerini çıkarmamızı bunca yıl engelleyen AB’ye, ABD’ye milletimiz geçit vermeyecektir. Biz uzay gemileri, sismik araştırma gemileri yapıyor, Teknofest gençliği düşlüyoruz. Ülkesini dünyaya şikayet etmeye çalışana ben lider demem. Lider, dünyanın karşısında dik durandır. 7’li masayı yönetemeyenler ülkeyi yönetmeyeceği için liderlik yapamaz ve sizler buna müsade etmeyeceksiniz. Benim ve sizin yüz yılınızı çaldılar. Doğalgazı 40 yıl önce çıkarmış olsaydık, Gabar’da dünyanın en kaliteli petrolünü çıkarmış olsaydık, Togg’umuzu yapsaydık neler başarabilirdik. 14 Mayıs’ta bir yüz yılınızı daha çalmasınlar diye onlara müsade etmeyin.” diye konuştu.

Seçim otobüsü üzerinden halka hitap eden Bakan Varank, “Yıldırım, Meral Akşener, sizin kadar insan toplayamadı. 14 Mayıs’ta zaferi getirecek bir seçim ofisi, Fuat beyin seçim ofisinin açılışını gerçekleştiriyoruz. 21 yıldır Bursa’da taş üstüne taş koymanın, yatırımlarla bulusturmanın derdiyle gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz sizlere aşığız, sizleri seviyoruz.

Bu aziz millet herşeye layık. İnşallah önümüzdeki dönemde bu hizmet yarışına devam etmek istiyoruz. Hamd olsun, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı. Yaptık, yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.