AK Parti’den teşkilatlara yerel seçim talimatı!

AK Parti’den teşkilatlara yerel seçim talimatı!
Yayınlama: 02.06.2023 18:52:55
A+
A-

AK Parti 28 Mayıs’ın ardından yerel seçim çalışmalarına da start verdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2024’te yapılacak seçim için teşkilatlara talimat verdi..

AK Parti 28 Mayıs’ın ardından yerel seçim çalışmalarına da start verdi. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 2024’te yapılacak seçim için teşkilatlara talimat verdi.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’nin, 2024’te yapılacak yerel seçimler için teşkilatlara, çalışmalara başlama talimatı verdiği bildirildi.

İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Kabaktepe, tamamlanan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilli Genel Seçimleri’nin ardından teşkilata rehavete kapılmamaları çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin İstanbul mitinginde konuştu: 'Resmi  rakam 1 milyon 700 bin'

HEDEF YEREL SEÇİMLERİ ZAFERLE TAÇLANDIRMAK

Teşkilata, 2024’te yapılacak yerel seçim için çalışmalara başlama talimatı veren Kabaktepe, 14 Mayıs ve 28 Mayıs zaferlerini, yerel seçimler zaferiyle taçlandırmayı hedeflediklerini belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan - AK Parti Seçim Müziği 2014 (Uğur Işılak - Dombra) -  YouTube

“BİZİM OLAN İSTANBUL’U YENİDEN KAZANACAĞIZ”

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmanın bir bölümünden videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşan Kabaktepe, “Tarihiyle, inancıyla, insanıyla ve ruhuyla bizim olan İstanbul’u yeniden kazanacağız.” ifadesini kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş