Al Nassr’da büyük kriz…

Al Nassr’da büyük kriz…
Yayınlama: 12.04.2023 14:42:21
A+
A-

Al-Nassr’da takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ve teknik direktör Rudi Garcia arasında kriz çıktı. Portekizli yıldızın hocasını yönetime şikayet ettiği iddia edildi.

Al Nassr'da büyük kriz... Ronaldo şikayet etti, Takımdan kovulması an meselesi

Suudi Arabistan Ligi’nde bitime 7 hafta kala lider Al-Ittihad’ın 3 puan gerisinde yer alan Al-Nassr’da takım içi sorunlar patlak verdi. Takımın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile teknik direktör Rudi Garcia arasında sorun yaşandığı belirtilirken, Al-Nassr yönetiminin de konuyla alakalı flaş bir karar aldığı öne sürüldü.

İngilizlerin önde gelen yayın organlarından Mirror’da yer alan habere göre; Portekizli futbolcu ile teknik direktör Rudi Garcia arasında anlaşmazlık çıktı.

Hocayı yönetime şikayet etti

Portekizli yıldızın, tutum ve davranışlarından memnun olmadığı Fransız teknik adamı yönetime şikayet ettiği belirtildi. Al-Nassr yönetiminin de Ronaldo’nun bu şikayetinin ardından Rudi Garcia ile yolları ayırma kararı aldığı öne sürüldü.

Suudi Arabistan ekibinin kısa süre içinde ayrılığı resmi olarak açıklayacağı ifade edildi.

Son olarak ligde Al-Feiha ile golsüz berabere kalan Al-Nassr, bitime 7 hafta kala lider Al-Ittihad’ın 3 puan gerisine düştü. Mücadele sonrası Ronaldo’nun tavırları gündem  olurken Teknik direktör Rudi Garcia, takımın yıldız isimlerini “Seviyeden ve oyuncularımın performansından memnun değilim. Bu şekilde olmaz” ifadeleriyle eleştirdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.