Apple, sağlık alanında gelişmek istiyor: AirPods’a işitme sağlığı özellikleri eklenecek

Ürettiği cihazları sağlık alanında değerlendirmek isteyen Apple, iki yıl içinde AirPods’a işitme sağlığı özellikleri ekleyecek.

Apple, sağlık alanında gelişmek istiyor: AirPods’a işitme sağlığı özellikleri eklenecek
Yayınlama: 14.03.2023 21:32:46
A+
A-

Apple’dan Airpods için yeni bir özellik geliyor. Airpods modellerine işitme sağlığına dair özellikler eklemeyi düşünen Apple, kullanıcıların geri dönüşlerine olumlu yanıt verdi.

Bloomberg’den Mark Gurban’ın haberine göre Apple Airpods modellerine sağlığa dayalı yeni özellikler ekleyecek. İki yıl içinde Apple’ın AirPods’a işitme sağlığı özelliklerini ekleyeceğini iddia eden Gurman, Apple’ın ürettiği cihazları sağlık alanında kullanmaya elverişli yapmak istediğini söylüyor.

 

Apple, sağlık alanında gelişmek istiyor: AirPods'a işitme sağlığı özellikleri eklenecek

 

AİRPODS’LAR İŞİTME CİHAZI OLARAK KULLANILABİLECEK

Apple Airpods’a yeni gelecek özellikler ile birlikte kablosuz kulaklıkların işitme cihazı gibi kullanılabileceği iddia ediliyor. Apple, üretmiş olduğu akıllı saatlerde sağlık özelliklerine çok fazla yer vermesi, gelecek yıllarda kulaklıklarda da değişime gideceğini gösteriyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo da bu iddialara benzer söylemlerde bulunmuştu; Apple’ın AirPods modellerini geliştirerek biyometrik sağlık izleme özelliklerini de ekleyebileceğini söyledi. Ayrıca Apple’ın son yıllarda aldığı patentler, gelecek yıllarda üreteceği cihazlarda sağlık özelliklerinin daha da artacağı ihtimallerini güçlendiriyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş