Arda Güler Real Madrid’de!

Arda Güler Real Madrid’de!
Yayınlama: 05.07.2023 17:45:48
A+
A-

İsmail Kartal’ın imza töreninde konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler’in Fenerbahçe’de kalmak istemediğini açıkladı.

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal için düzenlenen imza töreninin bitiminde Arda Güler ile ilgili sorulara cevap veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Net bir şey söyleyebilirim Arda bu sezon Fenerbahçe’de kalmayacak çünkü Fenerbahçe’de kalmak istemiyor.” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Arda Güler hakkındaki açıklamaları şöyle:

“Arda Güler sorusuna çok uzun cevap vermeyeceğim. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarı Arda’yı bağrıma basmıştır. Deplasmanlarda da Arda’nın ne kadar sevildiğini hepimiz biliyoruz. Şu an süreç sonuçlanmadığı için, bu saatler olur, bir iki olur ama süreç sonuçlanacak. Ben de detaylı bir şekilde o zaman bütün bir süreçte yaşananları anlatırım. İstenmek önemli ama yer ve zaman da önemli. Net bir şey söyleyebilirim Arda Fenerbahçe’de kalmayacak çünkü Fenerbahçe’de kalmak istemiyor. Fenerbahçe’de kalmasını sağlayacak çok güzel teklifler de vardı ama ona da saygı duymak lazım. Hangi şartlarda ayrılacağı netleştikten sonra gerekli açıklamaları yapacağım.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.