Ömer Çelik: O günlerden bu günlere!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı karede olduğu geçmişten günümüze iki fotoğrafı paylaştı.

Ömer Çelik: O günlerden bu günlere!
Yayınlama: 27.02.2024 14:20:47
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile aynı karede olduğu geçmişten günümüze iki fotoğrafı paylaştı. Ömer Çelik paylaşımında “O günlerden bugünlere… Nice yıllara, nice yollara…” notunu düştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 70.yaş gününü herkes kutladı. Erdoğan’ın yaş günü vesilesiyle Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Bahçeli 70 gül gönderip özel bir kalem hediye etmişti. Dünya liderleri de Erdoğan’ın doğum gününü unutmadı ve tebrik mesajları yağdı. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakan Miçotakis, Rusya Devlet Başkanı Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kısıklı’daki konutunun önünde toplanan vatandaşlar, doğum günü dolayısıyla Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulunulmuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın doğum gününü geçmişten günümüze 2 fotoğraf karesini paylaşarak kutladı. Çelik “O günlerden bugünlere… Nice yıllara, nice yollara…” notunu düşerek paylaşımını yaptı

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.