Bakan Güler’den Brüksel’de

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katıldığı Brüksel’de art arda görüşmeler gerçekleştirdi.

Bakan Güler’den Brüksel’de
Yayınlama: 15.02.2024 18:38:43
A+
A-

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katıldığı Brüksel’de art arda görüşmeler gerçekleştirdi.

Bakan Güler’in Brüksel’de diplomasi trafiği sürüyor. Güler, Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas ve Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Dendias ile görüşmesinin ardından  NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci oturumuna katıldı. Güler, toplantı öncesi Hollanda, Lüksemburg, Bulgaristan gibi bazı müttefik ülke Savunma Bakanları ile ayaküstü görüştü.

Bakan Gülerden Brükselde diplomasi trafiği

GÜLER LİTVANYALI MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı’na katıldığı Brüksel’de Litvanya Savunma Bakanı Arvydas Anusauskas ile bir araya geldi. Her iki Bakan Türkiye’nin NATO Daimî Temsilciliğinde heyetler arası görüşme gerçekleştirerek savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulundu.

DENDİAS İLE AYAKÜSTÜ GÖRÜŞME

Güler, NATO Savunma Bakanları Toplantısı çerçevesinde bulunduğu Belçika’nın başkenti Brüksel’de temaslarını sürdürüyor. Bakan Güler, Avrupa Gökyüzü Kalkanı Girişimi (The European Sky Shield Initiative-ESSI) Niyet Mektubuna Türkiye ve Yunanistan’ın Katılımına Dair Düzenleme Belgesi İmza Töreni’nin ardından Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Dendias ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi.

Belçika’nın başkenti Brüksel’de NATO Savunma Bakanları Toplantısı devam ediyor. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Dendias ile gerçekleştirdiği görüşme sonrası NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci oturumuna katıldı. Bakan Güler, toplantı salonuna gelişinde İngiltere, Hollanda, Lüksemburg, Bulgaristan gibi bazı müttefik ülke Savunma Bakanları ile ayaküstü görüştü.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.