Başkan Erdoğan ilk kez açıkladı…

Başkan Erdoğan ilk kez açıkladı…
Yayınlama: 21.06.2023 12:48:33
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemin ilk TBMM Grup Toplantısı’na katılıyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

AK Parti listelerinden milletvekili seçilen siz kardeşlerimi tebrik ediyorum. 27. dönemde milletvekili olarak çalışan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Gerek 28 Mayıs gecesi Külliye’de yaptığımız balkon konuşmasında herkese teşekkürlerimizi göndermiştik. Tarihin en kritik seçimlerinden birini zaferle taçlandıran her bir arkadaşıma şükranlarımı sunuyorum. Seçim kararının alındığı tarihten itibaren canla başla çalışan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

GENEL BAŞKANLARA ANLAMLI TEŞEKKÜR

Bu seçimlerde kendi teşkilatlarımızın yanında Cumhur İttifakı’nda birlikte hareket ettiğimiz ortaklarımızda olağanüstü çaba harcadı. Kıymetli genel başkanlarla deprem bölgesindeki kardeşlerimizin acılarını beraber paylaştık. Seçim mitinglerimizde bizleri coşkuyla bağrına basan milyonları birlikte selamladık. Buradan beraber omuz omuza mücadele verdiğimiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve tüm ülkücü kardeşlerimize, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ve tüm Milli Görüşçülere, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve tüm Alperenlere, DSP Genel Başkanı Aksakal ve tüm arkadaşlarına, HÜDA Par Genel Başkanı Yapıcıoğlu ve arkadaşlarına, Sayın Sinan Oğan ve tavrını milli iradeden yana kullanan herkese teşekkür ediyorum.

Tercihini demokratik yollarla gösteren tüm vatandaşlarımıza ve depremzedelerimize teşekkür ediyorum.

BİR ÜLKEDE SANDIKTAN YÜZDE 99 AK PARTİ ÇIKTI

Deprem bölgesindeki kardeşlerimizin desteğini asla unutmayacağımızın bilinmesini istiyorum. Yurtdışındaki vatandaşlarıma minnettarlığımı özellikle belirtiyorum. Gurbetçilerimiz sandıkları patlatarak Türkiye’nin iftihar meselesi oldular.

Dün İslam dünyasından bir ülkenin temsilcisi ziyaretime geldi ve dedi ki “Biz de AK Parti’ye çıkan oy yüzde 99”.

KILIÇDAROĞLU’NUN 16’LI MASA ÇIKIŞINA TEPKİ

Tabi bunlar şunu gösteriyor, ne diyorlar 6’lı masa şimdi ne diyor, “Gerekirse 16’lı masa”. Yetmez bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez bu millet eser ister hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz.

Nasıl istiklal harbimizde milyonlar milletimizle kenetlendi ise aynı kader ortaklığı 28 Mayıs seçimlerinde de sergilendi. Kardeşlerimiz ellerini semaya bizler için kaldırdı. Dostlarımız aynı sevinçle kutladı. Zorlu seçim sürecini geride bıraktık. En kritik seçimlerden birini yaşadık. Milletimizin maziden atiye uzanan kutlu yolculuğunda neye tekabül ettiği zamanla anlaşılacak. Türkiye’nin nasıl büyük bir varta atlattığını, uçuruma düşmekten kurtulduğunu zamanla göreceğiz. Muhalefetin yanındakilere baktığımızda bunun işaretini alıyoruz. Bunlar 1 buçuk yıl önce masa kurdu. Kıyıda köşede kim varsa topladılar.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.