Beysos Döner Soğanlı Şubesi hizmetinizde…

Beysos Döner Soğanlı Şubesi hizmetinizde…
Yayınlama: 02.08.2023 14:59:17
A+
A-

Haber:Mine Köseler

Hatay’ın ünlü lezzetlerinden olan ve ünü tüm Türkiye’ye yayılan Hatay usulü soslu döner şüphesiz her yerde çok büyük ilgi görüyor.

Peki Bursa’da hem lezzetli hem de  uygun fiyatla  Hatay usulü soslu döner yapan yer neresi?

Detaylar haberimizde…

Şirin Medya ekibi olarak, İşletmeciliğini Aynur Hanım’ın yaptığı Beysos Döner Soğanlı şubesindeyiz.Kaliteden ödün vermeden,müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu,Hatay usulü Beysos Döner, Soğanlı’da yeni bir lezzet durağı olmak adına 3 ay önce hizmete açıldı.

Mekan birbirinden lezzetli ve uygun fiyatlı menü seçenekleriyle dönerseverlere  hizmette sınır tanımıyor.

 

İşletme Sahibi Aynur Hanım’la yaptığımız ropörtajda şunları söyledi; ”Sosunda aşk,tadında sonsuz lezzet var’’ sloganıyla,Lezzete imzasını atan Beysos Döner’i Soğanlı’da sizlerle buluşturalı 3 ay oldu.

 

 

Dönerimiz günlük olarak takılır,lezzetinin sırrı ise sosunda saklıdır.Kaliteden ödün vermeden hizmet sunmaya devam ediyoruz.Yerimiz aile ortamıdır.Misafirlerimiz burada yemeklerini yedikten sonra cafe ortamı gibi rahatça oturabilirler.Yemek sonrası çay ve kahve ikramımızdır.

 

Beysos Döner Soğanlı menümüzde;Small,medium,large,xlarge et ve tavuk dürüm seçenekleriyle,porsiyon,pilavüstü,iskender,beyti,combo bey tako menü,tavuk ve et döner burger menüleri, patates kızartması ve soğan halkası bulunuyor.Tatlı çeşitlerinde ise;katmer,kazandibi,keşkül,profiterol,tavuk göğsü,supangle,sütlaç mevcut.”

 

Aynur Hanım katmerde hem lezzet hem fiyat açısından iddialı olduklarını dile getirdi,biz de tadım yaptık döner menüleri ve tatlılarından özellikle katmerin tadı  efsane, şiddetle tavsiye ediyoruz.

 

Beysos Döner Soğanlı şubesinden vereceğiniz siparişler paket servisle her gün 12.00-01.00 saatleri arasında soğumadan kapınızda.

Ayrıca bir tık’la  yemek sepeti,getir ve trendyol üzerinden siparişlerinizi verebilirsiniz…

Beysos Döner Soğanlı Şubesi; Soğanlı mh. 3. Meltem sokakta

Alo paket: 0224 504 66 24

Instagram:beysosdonersoganli

 

 

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.