Bozbey: “Başarımızın arkasında esnafın gücü var”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Esnaf Kefalet Kooperatifleri üyeleriyle buluştu.Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, BESOB ve Esnaf Kefalet Kooperatifleri üyeleriyle bir araya gelerek bir araya gelerek akıllı esnafları kararlarına dahil edeceklerini vurguladı. Bozbey, “Nilüfer’deki başarımızın arkasında esnafın gücü var. Tüm ilçelerimizde aynı başarıyı sağlayarak Büyükşehir’de de devam ettireceğiz” dedi.

Organizasyona CHP Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala, Orhan Sarıbal ve Hasan Öztürk, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Öztürk, ilçe

Bozbey: “Başarımızın arkasında esnafın gücü var”
Yayınlama: 05.03.2024 14:40:06
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, BESOB ve Esnaf Kefalet Kooperatifleri üyeleriyle bir araya gelerek bir araya gelerek akıllı esnafları kararlarına dahil edeceklerini vurguladı. Bozbey, “Nilüfer’deki başarımızın arkasında esnafın gücü var. Tüm ilçelerimizde aynı başarıyı sağlayarak Büyükşehir’de de devam ettireceğiz” dedi.

Organizasyona CHP Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala, Orhan Sarıbal ve Hasan Öztürk, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Öztürk, ilçe başkanları ve adayları, BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ve esnaf odalarının başkanları, milletvekilleri ve üyeler de katıldı.

BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit, “Esnaf teşkilatları olarak ortak akılla yönetmeye biz de varız. Esnaflara verdiğiniz önemden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Bozbey ise, “Esnafımızın ve odalarımızın güçlerini birlikte çözeceğiz. Nilüfer’de olduğu gibi diğer ilçelerimizde de başarılı olacağız” ifadelerini kullandı.

Bozbey, zincir marketlerin yerel esnafa katkı sağlamadığını belirterek, Çataltepe sorununa da değindi ve “31 Mart’tan sonra her iki tarafı da eşit şekilde dinleyip zararları telafi etmek için çalıştı” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.