Başkan adayı Bozbey BUTTİM’i ziyaret etti

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi’ni (BUTTİM) ziyaret etti.

Başkan adayı Bozbey BUTTİM’i ziyaret etti
Yayınlama: 11.03.2024 18:10:05
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi’ni (BUTTİM) ziyaret etti. Bozbey’e ziyaretinde Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın ve CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş da eşlik etti.

Ziyaret kapsamında, BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Şengül ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Bozbey, yönetim kurulunun taleplerini dinledi.

Ayrıca bölgedeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Bozbey, BUTTİM’in ulusal ve uluslararası pazarlarda Bursa’nın ticari hacmini yükseltmek için yaptığı çalışmaları inceledi.

Bozbey, BUTTİM’i ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, BUTTİM’in Bursa ekonomisi için önemli bir rol oynadığını vurguladı.

BUTTİM’in sorunlarını çözmek ve bölgedeki esnafa destek olmak için 31 Mart’tan sonra çalışmalara başlayacağını söyledi.

Bozbey, BUTTİM’in sorunları arasında:

  • Servis yoğunluğundan kaynaklı trafik sorunu
  • Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’ndan Yunuseli’ne bağlanacak bir yol eksikliği
  • Bölgedeki derenin ıslah edilerek çevreye yayılan kötü kokuların giderilmesi ve BUTTİM çalışanları için yürüyüş yolu yapılması ihtiyacı

Bozbey, bu sorunların çözümü için, toplu taşımayı teşvik edecek ve trafik sorununun azaltılmasına katkıda bulunacak projeler geliştireceğini, BUTTİM’e yeni bir yol bağlantısı yapılacağını, bölgedeki derenin ıslah edilerek çevreye duyarlı bir çözüm sunulacağını belirtti.

Bozbey, 31 Mart’tan sonra BUTTİM’e tekrar gelerek esnafla bir araya geleceğini ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vereceğini de sözlerine ekledi.



REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.