Bursa’da 14 yaşındaki Sude’den haber yok!

Bursa’da 14 yaşındaki Sude’den haber yok!
Yayınlama: 11.07.2023 11:40:46
A+
A-

Sude Solak isimli 14 yaşındaki kız çocuğu, 8 Temmuz Cumartesi günü Millet Mahallesi’nde bulunan Yaşam Parkı’na arkadaşlarıyla gideceğini söyledi ve bir daha dönmedi.

Sude Solak adlı 14 yaşındaki kız çocuğu, 4 gündür kayıp ve her yerde aranıyor. Sude’nin ailesi, parkta arkadaşlarıyla buluştuğunu öğrenirken, arkadaşları da onunla olmadıklarını söyledi. Annesi evden çıkarken Sude’nin üzerinde yeşil kısa kollu tişört ve siyah şort olduğunu belirtiyor.

“SUDE’NİN ENNE VE BABASI AYRILAR”

Kayıp Sude’nin akrabası olduğunu ifade eden Mehmet Can Babat, “14 yaşındaki Sude Solak, en son Millet Mahallesi‘nde bulunan Sağlıklı Yaşam Parkı‘na gitti ve bir daha kendisinden haber aldık. Annesi arkadaşlarıyla parka gittiğini biliyor ancak arkadaşları da onlarla olmadığını söylüyor. Arkadaşları da Sude’nin yaşlarındalar. Sude’nin annesi ve babası ayrılar. Sude annesiyle kalıyor ve kendimi kaçtı biri mi kaçırdı bilmiyoruz.

Sude daha önce bir arkadaşında kalmıştı ve o zaman polisler bulmuştu. Şimdi Cumartesi günü öğlen saatlerinde çıkıyor ve bir daha gelmiyor. Sude’nin cep telefonu da yok. Bu yüzden telefon takibi de yapılamıyor. Olay akşamı Yavuzselim Karakolu‘na gittik ve durumu bildirdik” ifadelerini kullandı.

“SUDE’NİN BAŞINA NE GELDİĞİNİ BİLMİYORUZ”

Babat, “Emniyete yaptığımız başvurunun ardından henüz bir bilgi alamadık. Arama başladı mı başlamadı mı onu bile bilmiyoruz. Sadece bir gelişme olmadığı söyleniyor. Parkın giriş ve çıkışlarında mutlaka güvenlik kameraları vardır. Ancak, henüz bir delil elde edilemedi. Annesiyle yaptığımız görüşmelerde son zamanlarda bir tartışma veya rutin dışı bir davranışı olmadığını söylüyor. Sude’nin madde bağımlılığı olmadığını biliyorum. Ancak, tütün ürünlerini kullandığını öğrendik.

Sude’nin başına ne geldiğini bilmiyoruz. Şüphelendiğimiz bir durumda yok. Millet Mahallesi’ndeki tüm parkları dolaşıyoruz ancak bir delil bulamıyoruz. Sude’yi görenlerin emniyet güçlerine haber vermesini istiyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.