Bursa’da 16 katlı binanın bahçe duvarı böyle çöktü

Asa bursa’da 16 katlı binanın bahçe duvarı böyle çöktü (fotoğraflı-görüntülü) ahmet burak öztürk – ali ihsan uğur bursa (iha) -bursa’da yeni yapılacak bina için temel atma inşaatında yan tarafındaki 16 katlı bir sitenin bahçe duvarı çöktü. o anlar kameraya anbean yansıdı. olay, merkez nilüfer ilçesi 23 nisan mahallesi’nde meydana geldi. köroğlu caddesi üzerinde bulunan bir sitenin yanında, yeni bir binanın yapımı için temel kazıldı. inşaat işçilerinin çalışma yaptığı esnada sitenin içindeki 16 katlı bir binanın giriş kısmındaki bahçe duvarı kazı nedeniyle bir anda aşağı düştü. o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, şans eseri çalışma esnasında kimseye zarar gelmedi. (abo

Bursa’da 16 katlı binanın bahçe duvarı böyle çöktü
Yayınlama: 14.07.2023 16:10:11
A+
A-

Bursa’da yeni yapılacak bina için temel atma esnasında yan tarafında bulunan başka bir siteye ait 16 katlı binanın bahçe duvarı çöktü. O anlar kameraya anbean yansıdı.

Olay, merkez Nilüfer ilçesi 23 Nisan Mahallesi’nde meydana geldi. Köroğlu Caddesi üzerinde bulunan bir sitenin yanında yeni bir binanın yapımı için temel kazıldı. İnşaat işçilerinin çalışma yaptığı esnada sitenin içindeki 16 katlı bir binanın giriş kısmındaki bahçe duvarı kazı nedeniyle bir anda aşağı düştü. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, şans eseri çalışma esnasında kimseye zarar gelmedi.

Bursa’da 16 katlı binanın bahçe duvarı böyle çöktü

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.